Teamet bag Building Green lancerer nu konferencen Build for Biodiversity, hvor vi tager udgangspunkt i den urbane biodiversitet.

Ny konference om biodiversitet i arkitektur og byggeri

Listen af gode grunde til at sætte biodiversiteten i fokus er lang. De fleste steder i verden har naturen det ikke godt, den mangler plads, og Danmark er ingen undtagelse. Teamet bag Building Green lancerer nu konferencen Build for Biodiversity, hvor vi tager udgangspunkt i den urbane biodiversitet.

Giv naturen en stemme

Build for Biodiversity er en to-dages konference d. 24. & 25. marts, hvor du får stillet skarpt på flere aspekter inden for urban biodiversitet. Du får input fra de store arkitekthuse og frontløbere til, hvad byerne kan bidrage med og hvordan naturen kan integreres, så byens arealer kan højne kvalitetsnatur i byerne. Du bliver klogere på, hvordan naturen kan inddrages uanset om der er tale om nybyggeri, renovering eller etablerede bygninger.

Tid til handling

Det er tid til at lukke naturen ind ad byportene! Vi kan lukke biodiversitet ind i nybyggeri, anlæg, drift, renovering og omdannelse af det bebyggede miljø. Men hvorfor gør vi det ikke? Nogle af de største udfordringer for mere urban biodiversitet er mangel på viden og visionære eksempler at spejle sig i. Politisk vilje og rammebetingelser sætter heller ikke skub i den helt store omstilling. Lad os ændre det!

I byggebranchen sker også en massiv stigning i interessen for at gøre noget for biodiversiteten og lade naturen fylde mere i byerne, og der er mange gode grunde til at imødekomme denne interesse. Vilje er et vigtigt første skridt i forhold til at ændre på noget. Build for Biodiversity skal hjælpe branchen skridtet videre til at handle på motivationen for at ændre udviklingen for den urbane biodiversitet.

Lyder det interessant?

På hjemmesiden Build for Biodiversity kan du tilmelde dig og læse mere om temaer, talere og partnere. Det fulde program lanceres senere på måneden.

Topbillede: The Farmhouse / Studio Precht. 

Flere artikler
Naturen rykker ind i byerne – og på Building Green