Gulvvirksomheden Timberman lancerer nye bæredygtige korkfliser, i masser af designs med gode indeklima-egenskaber.

Nye muligheder for at designe et bæredygtigt og unikt korkfliser

Gulvvirksomheden Timberman lancerer nu de nye bæredygtige korkfliser WISE Cork Pure Signature, der har forskellige overflader, farver, mønstre og størrelser, som gør det muligt at slippe kreativiteten løs og designe et unikt gulv. Fliserne har desuden gode egenskaber i forhold til indeklima.

WISE Cork Pure Signature er det nyeste skud på stammen i gulvvirksomheden Timbermans sortiment, som omfatter gulve af kork, træ og vinyl. WISE Cork Pure Signature er korkfliser med klimapositive egenskaber, og gulvet er således helt CO2-neutralt og indeholder ikke plastmaterialet PVC.

Korkfliserne fås i hele 31 forskellige farver, 17 forskellige overflademønstre og et væld af forskellige formater i forhold til størrelse, tykkelse og finish. Fliserne kan på den måde lægges i alt lige fra sildeben til forskudte rektangler eller kvadrater i lige linje – eller i et endnu mere kreativt mønster. Det giver stor frihed til at designe lige præcis det gulv, der passer ind i et givent projekt.

WISE Cork Pure Signature giver arkitekter, ingeniører og andre rådgivere mulighed for at skabe et unikt gulv, som er skræddersyet til bygningen. På den måde bliver det nemmere at vælge en bæredygtig løsning til et projekt uden, at det går på kompromis med æstetiske krav, lyder det fra adm. direktør i Timberman, Mogens Fisker, som fortsætter:

Gulvet giver således stor frihed til at sammenkoble æstetik og klima, så man ikke er tvunget til at vælge mellem de to.

Prøv selv at designe dit eget gulv her.

Skab god akustik med gulve

Udover de positive æstetiske og bæredygtige kvaliteter har de nye korkfliser og korkfliser generelt desuden endnu en fordelagtig kvalitet, som mange rådgivere efterspørger – de skaber nemlig også et sundt og behageligt indeklima. Det gælder særligt i forhold til akustik, som er en udfordring i mange nyere byggerier:

De fleste nye byggeprojekter har mange store ubrudte flader, store vinduespartier og højt til loftet. Det gør, at akustikken nemt risikerer at blive et problem. Derfor er det vigtigt at indtænke lyddæmpende løsninger fra starten, og går man efter en gennemført stilren og minimalistisk arkitektur, er et gulv med indbyggede akustiske egenskaber en ideel og diskret løsning, forklarer Mogens Fisker.

Kontakt Timberman, hvis du vil høre mere om de mange muligheder med WISE Cork Pure Signature.

Sponsoreret indhold i samarbejde med Timberman Denmark A/S.

Flere artikler
Reducér din bygnings miljøaftryk med DELTABEAM® Green fra Peikko