Arkitekt Anders Lendager er i vores Podcast studie til en samtale om arkitektur og byggeri.

Podcast #2: Anders Lendager

Arkitekt Anders Lendager er i Podcast studiet til en samtale om arkitektur og byggeri.

Anders er grundlægger og CEO i Lendager Group, som er en innovativ byggekoncern. Han er ekspert og frontløber inden for cirkulær økonomi. Anders og Lendager Group er især kendt for Ressourcerækkerne og UN17 Village. Interviewer: Ane Cortzen.

Hør Anders Lendagers Podcast her:

Ressourcerækkerne

description

Foto: Ressourcerækkerne af Rasmus Hjortshøj

I alle nye bygninger stilles der strenge krav til, hvor meget energi, det må kræve at holde bygningen i gang. Lendagers byggerier Upcycle Studios og Ressource Rækkerne i Ørestaden er med brug af op til 60 procent genanvendte og upcyclede materialer, de mest omfattende cirkulære byggerier i verden realiseret på markedsvilkår.

Læs om Ressourcerækkerne og Upcycle Studios her.

UN17 Village

descriptionUN17 Village rendering af TMRW

Lendager har udviklet et designværktøj, der oversætter FNs verdensmål til direkte brug i det byggede miljø. Som det første sted er værktøjet anvendt til at udarbejde bæredygtighedsstragegien for UN17 Village, der er det første byggeri i verden designet til at adresserer alle 17 verdensmål.

Læs om UN17 Village.

Flere artikler
I dette Podcast afsnit interviewer Ane Cortzen arkitekt Dorte Mondrup om bæredygtigt byggeri.
Podcast #1: Dorte Mandrup