Fra ovenlys og glaskonstruktioner til bl.a. offentligt- og industrielt byggeri, skoler og indkøbscentre - VELUX har dagslysløsninger til alt.

VELUX Commercial udvider sit produktprogram

Ovenlys, ovenlyskupler, glastage og skræddersyede glaskonstruktioner til alle typer af kommercielt, offentligt og industrielt byggeri; fra lager og produktionsanlæg til skoler, kontorer og indkøbscentre.

Ovenlysprodukter giver

  • Dagslys – naturligt lys i en bygning kan reducere energiforbruget og forbedre bygningens ydeevne og den termiske komfort. Det kan også være til gavn for brugerne – undersøgelser viser, at bedre dagslysforhold kan øge deres produktivitet og tilfredshed.
  • Naturlig ventilation for komfort – ovenlys kan omfatte naturlig ventilation, der giver frisk luft til at forbedre indeklimaet og brugernes komfort og sundhed.
  • Røgventilation – ovenlys kan også fungere som systemer til naturlig røg- og varmeudledningsventilation (NSHEV) i tilfælde af brand.

Ovenlysløsninger

VELUX Commercial tilbyder en bred vifte af ovenlysprodukter til nybyggeri og renovering af kommercielt, offentligt og industrielt byggeri; fra lager og produktionsanlæg til skoler, kontorer og indkøbscentre.

Ovenlys til industri

Uanset om projektet kræver standardiserede ovenlyskupler til et fladt tag på en industribygning eller store letvægtsovenlys i polycarbonat til at gennemstrømme lagerbygninger med lys, har VELUX Commercial en løsning. Enkeltstående ovenlys fra VELUX Commercial er omkostningseffektive og ideelle til tilføjelse af ventilation, samtidig med at de leverer naturligt lys. Til industrielle bygninger, hvor der kræves store mængder af naturligt lys, er en serie af sammenbyggede ovenlys optimal.

Skræddersyet ovenlys

I projekter med høje specifikationskrav er VELUX ovenlysmoduler og glastagssystemer mere egnede. VELUX ovenlysmoduler kombinerer designfleksibilitet og bygningens ydeevne med et præfabrikeret systems enkelhed og anvendelighed. VELUX glaspaneler kan skræddersys til kravene og muliggør en bred vifte af ovenlysdesign – fra flush-installationer i et skråt tag til pyramider på et fladt tag.

Få inspiration her. 

Hjælp til at komme videre

VELUX Commercial har eksperter, som sidder klar til at hjælpe med alt fra planlægning til design og montering af ovenlysprojektet – uanset bygningstype, tagkonstruktion eller ydelseskrav. Bredden af kvalitetsløsninger og teknisk ekspertise hos VELUX Commercial sikrer ethvert projekt en bæredygtig og langtidsholdbar dagslysløsning.

Kontakt VELUX Commercial.

Indholdet er sponsoreret i samarbejde med VELUX Commercial.

Flere artikler
Ingeniørkunst og store investeringer i innovativ smelteteknologi betyder, at ROCKWOOL skærer mere end 70% af CO2-udledningen.
ROCKWOOL reducerer sin CO2-udledning