Genvexs produkter skaber et behageligt klima i bæredygtige byggerier og er mere aktuelle end nogensinde.

Udnyt varmen til et sundt klima i bæredygtige byggerier

Genvex har mere end 45 års historie med deres ventilationsanlæg til både private og erhverv. Udviklingen er fulgt med produkterne, der udnytter varmen i inde- og udeluften til at skabe et behageligt klima i bæredygtige byggerier, og er mere aktuelle end nogensinde.

Klimadagsordenen er på alles læber, og det gælder både hos politikere og erhvervsliv. I dag arbejder Genvex med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav og er med til at fremme bæredygtigt byggeri. Med andre ord er Genvex’ produkter meget velegnet til fremtidens krav til klimaoptimering, fortæller Christian Brydensholt, salgs- og marketingdirektør hos Genvex:

– I dag har vi fabrik og administrationsbygning med både salgs-, indkøbs- og udviklingsafdeling, som alt sammen er beliggende i Haderslev. Vi arbejder med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav, er med til at fremme bæredygtigt byggeri og med til at skabe et sundt og godt indeklima i både nutidens og fremtidens boliger.

Christian Brydensholt ser optimistisk på fremtiden for Genvex’ produkter, som passer rigtig godt ind i tidens store klimafokus. Det gør de blandt andet, fordi deres evne til at genanvende varmen i luften ligger helt oppe på omkring 95 procent. Det betyder, at meget lidt af opvarmningsenergien går til spilde.

– Samtidig sikrer en kontinuerlig udskiftning af luften et balanceret indeklima. Det betyder en længere levetid for boligerne, da det sikrer, at træ og andre konstruktioner ikke tørrer ud som følge af for lav fugtighed eller bliver ramt af fugtskader, fordi luftfugtigheden er for høj, forklarer han og understreger, at de desuden altid tænker bæredygtighed ind i deres produktionskæde, hvilket blandt andet er illustreret ved deres ventilatorer, som bliver leveret fra det tyske firma EBM Pabst, som har vundet den tyske bæredygtighedspris.

Hos Genvex kan de godt mærke, at danskerne er meget fokuseret på bæredygtigt byggeri og på at spare på energien. Desuden er der et stigende fokus på indeklimaet, som også har stor betydning for vores helbred, da op mod 90 procent af vores tid tilbringes indendørs.

Christian Brydensholt fortæller, at deres produkter passer rigtigt godt ind i de tendenser, da skadelige partikler fra brændeovne, mad­lavning, trafik mm. filtreres fra inden indblæsning, hvilket sikrer et markant sundere indeklima – med et højere koncentrationsniveau og lavere risiko for luftbaserede sygdomme til følge.

Fakta om Genvex
Genvex blev grundlagt i 1974 af Bjarne R. Svendsen og har siden da leveret ventilationsanlæg til både private og erhverv i både større og mindre skala. I dag er KVM-Genvex A/S en del af METRO THERM-gruppen, som ejes af den svenske NIBE-koncern. I Haderslev er deres fabrik og administration med både salg, indkøb, marketing og udviklingsafdeling, som hele tiden forbedrer og optimerer deres anlæg samt udvikler kommende produkter. De arbejder med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav og er med til at fremme bæredygtigt byggeri, hvor man udnytter varmen i både inde- og udeluften til at skabe et behageligt indeklima.

Sponsoreret indhold i samarbejde med Genvex

Du kan læse mere om Genvex her.

Flere artikler
Fra ovenlys og glaskonstruktioner til bl.a. offentligt- og industrielt byggeri, skoler og indkøbscentre - VELUX har dagslysløsninger til alt.
VELUX Commercial udvider sit produktprogram