4. september 2017 Emmilie Hansen

Building Green vil gerne støtte op om iværksættere og start ups og give dem bedre muligheder samt en nemmere vej ind i branchen. Et nyt koncept har til formål at skabe relationer samt dele erfaringer og viden mellem de små nye og de store veletablerede virksomheder.
Lad start ups komme ind i branchen
Når Building Green åbner dørene for syvende gang, er det med det nye udstillingsområde Den Bæredygtige Markedsplads, som er placeret på balkonen. Det er et forum for start ups, studerende og iværksættere, der har nye bæredygtige ideer, løsninger eller produkter, som de gerne vil vise frem, men hvor budgettet i en opstartsfase er meget begrænset.
Building Green vil gerne støtte op om disse ildsjæle og give dem muligheden for at komme nemmere ind i branchen. Konceptet har til formål at skabe relationer mellem de små nye og de store veletablerede virksomheder og henvender sig i høj grad også til studerende. Området vil bestå af små stande designet netop til dette og vil bidrage til at skabe en interessant og innovativ stemning for de besøgende i samspil med udstillere, konferenceprogram og andre iværksættere.
Der fokuseres på grundstenene
Årets afholdelse af Building Green stiller skarpt på anvendelsen af byggematerialer. I det store væld af emner, der knytter sig til bæredygtigt byggeri, giver det mening at træde et skridt tilbage og igen kigge på det grundlæggende – materialerne og løsningerne. Årets tema er derfor Den Bæredygtige Markedsplads.

Kender du til en idé, et netværk eller produkt, der har nyt at byde ind med til den bæredygtige byggebranche, så kontakt Building Green på marketplace@buildinggreen.eu.

 

Husk også at tilmelde dig Building Green allerede i dag – så er det gjort!