Programmet til Building Green København er nu offentliggjort

20. august 2019
20. august 2019 Emmilie Hansen

Vi har netop lanceret programmet for årets Building Green i København den 30.-31. oktober. Programmet er vores største program til dato med over 130 talere fordelt på både nationale og internationale keynotes og spændende debatter.
 
I år sætter vi fokus på bæredygtige fællesskaber, og vi har inviteret eksperter fra hele verden til at tale om temaet. Programmet indeholder også emner som politik, klima, materialer, nye boformer og helt nye cases.
 
Til at åbne det hele holder Camilla van Deurs, stadsarkitekt i København, en åbningstale om bæredygtige fællesskaber på byniveau. Vi har sammensat programmet, så du kan høre de største internationale og nationale navne, men vi har også gjort plads til kommende frontløbere, der står bag spændende og nytænkende projekter.
 
Du kan bl.a. høre:
 
Jan Gehl, arkitekt, professor emeritus og medstifter af byplanfirmaet Gehl Architects
Kaare Dybvad, MF (S), boligminister
Michael Green, arkitekt, Michael Green Architecture
Anne Skovbro, administrerende direktør, By og Havn
Chris Precht, diplomingeniør og grundlægger, Studio Precht
Anders Lendager, arkitekt og administrerende direktør, Lendager Group
og mange flere
 
Se alle talere, debatter og cases i programmet.
 

Vil du vide mere?

Se programmet her
 
Læs mere om Building Green
 
Tilmeld dig gratis og bliv en del af fællesskabet