Bæredygtig Byggeproces - vær med til at sætte fokus på bæredygtige byggeprocesser

Vær med til at skabe en mere bæredygtig byggeproces

Sidste år afholdte vi for første gang konferencen Bæredygtig Byggeproces med stor succes, og vi glæder os til igen at samle førende bæredygtighedseksperter og sætte fokus på byggeprocesser den 8. & 9. juni. I dag løfter vi sløret for programmet.

Hvis byggebranchen vil i mål med bæredygtighedsambitionerne, er der behov for at mødes og diskutere hvad vi vil, og hvordan vi sammen kan komme i mål og skabe en mere bæredygtig byggeproces. På konferencen Bæredygtig Byggeproces samler Building Green nogle af de førende bæredygtighedseksperter i landet og hjælper dig med at blive stærkere til arbejdet med bæredygtighed i dine egne projekter. Hvad kan du ændre i dag for at den samlede proces i dit projekt kan blive mere bæredygtig i morgen?

2 dage med eksperter og byggeprocesser i fokus

Konferencen er to intense dage fyldt med den nyeste viden og aktuelle praktiske eksempler. Du kommer i dybden med branchens udfordringer og får gode bud på løsninger fra nogle af landets mest anerkendte eksperter.

– Kasper Guldager Jensen, arkitekt og medstifter, Home.Earth
– Kristian Slaarup Kongstad, afdelingsdirektør, Technical Building Consultancy, DEAS
– Anne Skovbro, administrerende direktør, By & Havn
– Betina Kristiansson, advokat og partner, Molt Wengel Advokatpartnerselskab
– Jesper Ring, CEO & co-founder, Frame
– Gitte Gylling H. Olesen, markedsdirektør for bæredygtighed & grøn omstilling, COWI
– Stephan Sander, seniorprojektleder, Værdibyg
… og mange flere!

Se hele programmet her

Læs mere Bæredygtig Byggeproces og tilmeld dig her


Flere artikler
Ricardo FLores at Sustainable transformation on existing buildings
Buildings are loaded with memories of the uses and lives that occupy them