Vær med på Buildings Greens nye konference Build for Transformation

Ny konference om bæredygtig transformation og renovering

En af tidens helt store tendenser inden for bæredygtigt byggeri er transformation og renovering. Det koster på CO2-regnskabet hver gang vi river ned og bygger nyt, så vi skal også se nærmere på hvordan vi kan transformere den eksisterende bygningsmasse. Derfor lancerer Building Green en ny konference om netop bæredygtig transformation og renovering i oktober.

I jagten på at gøre byggeri så bæredygtig som muligt bliver branchen mere og mere konfronteret med, om det giver mening at bygge nyt eller om det mest bæredygtige byggeprojekt er dét, hvor bygningen allerede står der. Transformation og renovering er i mange tilfælde det rigtige valg, men det kan være svært at forestille sig, hvordan man kan genbruge og transformere eksisterende rammer, hvis alternativet er en helt nybygget og skræddersyet løsning.

Den nye konference hedder Bæredygtig Transformation og afholdes den 25. & 26. oktober. Konferencen går i dybden med hvornår det giver mening at renovere og transformere, hvad forskningen siger om bæredygtighed og transformation. Derudover er deltagerne garanteret en masse inspiration fra ind- og udland om hvordan vi kan genbruge, transformere og give nyt liv til den eksisterende bygningsmasse.

Bred målgruppe i byggebranchen

Konferencen henvender sig til professionelle, der arbejder med hvordan vores bygningsprojekter skal se ud, og til dem der tager beslutninger om hvorvidt bygninger skal bevares, transformeres, renoveres eller om der skal bygges helt nyt. Det kan for eksempel være bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, rådgivende ingeniører, arkitekter og andre der arbejder med at planlægge og bygge vores byer.

Konferencen Bæredygtig Transformation afholdes den 25. og 26. oktober 2022 i København

Læs mere om konferencen her

Tilmeld dig og vær i oktober her

Flere artikler
Oplev Lone Mossin når hun taler på Building Greens Build for Water
Find balancen mellem ambitiøs klimatilpasning og en by der fungerer