Ny Cembrit-facadeplade forvandler bygninger til lærreder

Ny Cembrit-facadeplade forvandler bygninger til lærreder

Cembrit introducerer nu Cembrit Patina Signature – en helt ny facadeplade med et væld af designmuligheder. Med Cembrits nye innovative facadeplade kan stort set alle motiver sandblæses ind i pladen, hvilket gør det muligt at skabe helt nye former for udtryk på bygninger og føre arkitekternes kreative visioner ud i livet.

Forestil dig at kunne forvandle hele bygningers udtryk med en minimal indsats. Det har Cembrit nu gjort muligt med den nye Cembrit Patina Signature facadeplade, der kan ændre både små detaljer og hele facader på bygninger. Med Cembrits nye teknologi kan ethvert mønster eller motiv sandblæses i pladerne, så arkitekter og bygherrer kan transformere bygningens facader til kreative lærreder.

Ved hjælp af en ny teknologi er det muligt at sandblæse mønstre og motiver direkte ind i pladerne, så arkitekter og bygherrer kan transformere bygningens facader til kreative lærreder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Den nye, kreative produktlinje er skabt med afsæt i de populære facadeplader Cembrit Patina Original og Cembrit Patina Rough, hvilket sikrer kunderne den samme høje kvalitet, de allerede kender – med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Ny facadeplade præsenteret på Building Green

Cembrit havde fornøjelsen af at introducere den nye Cembrit Patina Signature facadeplade på Building Green messen og den vakte stor interesse blandt de besøgende. Cembrit benyttede desuden lejligheden til at sætte fuld fokus på deres skræddersyede facadeløsninger:

– Hos Cembrit stræber vi efter at udvikle produkter, som kan gøre en forskel i byggeriet. Eksempelvis kan alle vores facadeplader leveres skræddersyet fra fabrikken, hvilket reducerer fejl i forbindelse med opmåling og skæring på byggepladsen og reducerer tidsforbruget i forbindelse med montage. Og med Cembrit Patina Signature går vi nu skridtet videre for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter skræddersyede løsninger, siger Karsten Østergaard Larsen.

Leverandør til DGNB-byggerier

At Cembrit også bidrager aktivt til det bæredygtige byggeri, er ikke en nyhed. Virksomheden bliver nemlig valgt som leverandør til flere og flere DGNB-byggerier, hvor materialerne skal leve op til en international bæredygtighedsstandard.

Læs mere om de mange spændende bæredygtige byggerier, som Cembrit har bidraget til her: https://www.cembrit.dk/cembrit-fokus/baeredygtighed

Flere artikler
Loftet der forener akustik og ventilation
Her er loftet, der forener akustik, ventilation og design