Netværksgrupper lever videre i nye rammer

WE BUILD DENMARK har overtaget 3 netværksgrupper fra det tidligere InnoByg. Netværksgrupperne skal formidle høj faglig viden og etablere partnerskaber, der skaber forretning for de deltagende virksomheder.  

De 3 netværksgrupper

  • Netværksgruppen for FN’s 17 verdensmål
  • Netværksgruppen for Bæredygtig Beton Initiativet
  • Netværksgruppen for træbyggeri

Netværksgrupperne er i trygge og velkendte hænder

Marianne Meyer Jakobsen, sekretariatsleder i WE BUILD DENMARK, og tidligere netværksleder i InnoByg, er glad for, at netværksgrupperne bliver videreført i nyt regi:

– Det er jeg, fordi de skabte stor værdi for deltagerne, og derfor skulle det arbejde og kendskab der allerede var skabt ikke falde til jorden. Netværksgrupperne tager emner op, der har en bred interesse hos mange, men samtidigt også har et snævert fokus, så deltagerne kommer hjem med ny og brugbar viden.

Marianne Meyer Jakobsen, sekretariatsleder i WE BUILD DENMARK, og tidligere netværksleder i InnoByg

En platform der skaber samarbejde

Udover at være et sted, hvor deltagerne kan nørde deres fælles interesser i et specifikt tema, så er netværksgrupperne også en platform, hvor adgang til potentielle samarbejdspartnere er let tilgængeligt. Det har indtil nu betydet, at deltagerne har været hurtige til at etablere samarbejder i de respektive netværksgrupper:

– Det er min oplevelse, at de her netværksgrupper kan noget ret unikt, fordi virksomhederne lærer hinanden at kende mere indgående. Det betyder typisk, at det er et helt andet fundament for at videndele og etablere partnerskaber på tværs af en netværksgruppe, og det er enormt tilfredsstillende at være med til at facilitere det, siger Marianne.

Fokus på forretningsudvikling frem for intern konkurrence

Hvis virksomheder har fokus på at skabe forretningsudvikling inden for et af de tre områder, så er netværksgrupperne et oplagt sted at finpudse kompetencerne og dyrke det professionelle netværk. Alle er velkomne, og der er ingen adgangskrav – tvært imod handler det om at være åben for nye input og relationer:  

– Det er en grundlæggende misforståelse, at man skal mestre en disciplin for at kunne fortælle om det, så det forsøger vi at gøre op med i de her fora. Heldigvis oplever jeg en enormt god energi, hvor der er plads til forskellige virksomheder, der befinder sig på forskellige stadier i deres udvikling. Det her handler ikke om, at virksomheder skal mestre en disciplin – det handler om at være nysgerrig og se muligheder i at blive klogere på et fagligt emne, der kan styrke virksomhederne forretning, slutter Marianne.

Som medlem af WE BUILD DENMARK kan du få fuld adgang til alle tre netværksgrupper

Sponsoreret indhold i samarbejde med WE BUILD DENMARK

Flere artikler
3 grønne løsninger til fremtidens arbejdspladser