I dette Podcast afsnit interviewer Ane Cortzen arkitekt Dorte Mondrup om bæredygtigt byggeri.

Podcast #1: Dorte Mandrup

I dette Podcast afsnit gæster arkitekt Dorte Mandrup Podcast studiet til en samtale om bæredygtigt byggeri. Dorte dimitterede fra Aarhus arkitektskole i 1991, og otte år senere grundlagde hun sin egen tegnestue i København, hvor hun fortsat er Kreativ Direktør. Dorte er især kendt for Vadehavscenteret og Isfjordscenteret. Interviewer: Ane Cortzen.

descriptionVadehavscentret. Foto af Adam Mørk

Vil du høre mere?

Vi interviewede Dorte Mandrup inden hendes talk på Building Green d. 28. oktober 2020. Hvor hun lagde vægt på tanker og følelser i bæredygtigt byggeri

– Vi må ikke lade følelser og buzzwords styre os. Jeg synes, det er dejligt, at det er blevet muligt at arbejde med træ, bygge med upcyclede materialer og designe bygninger til adskillelse. Jeg er for det hele. Men vores valg skal være båret af evidens. Der er ingen lette svar på bæredygtighed. Det er kompliceret og omfattende, så vi må holde de hurtige svar stangen og undersøge alt til bunds, før vi vælger materialer og design.

Læs hele artiklen her.

Flere artikler
Arkitekt Anders Lendager er i Podcast studiet til en snak om byudvikling og bæredygtige byrum. Læs om og hør Podcasten her.
Podcast #3: Jan Gehl