Reducér din bygnings miljøaftryk med DELTABEAM® Green fra Peikko

Der er et stort pres på byggebranchen for at skabe både økonomiske og bæredygtige løsninger, da byggebranchen producerer mere end 30 % af den globale CO2-udledning. Derfor er der brug for nye løsninger.

Et grønnere valg

Tidligere på året præsenterede Peikko DELTABEAM® Green Kompositbjælke, som er den nye bæredygtige version af Peikkos traditionelle DELTABEAM® Kompositbjælke. DELTABEAM® Green fremstilles af 90 % genanvendt stål, produceres ved hjælp af vedvarende energi og leveres med miljøvenlig transport, hvilket mindsker CO2-udledningen med op til 50 %.

description

Mange fordele

Udover fordelene nævnt ovenfor har DELTABEAM® Green de samme fordele som Peikkos traditionelle DELTABEAM® Kompositbjælker, blandt andet:

  • Slanke dækkonstruktioner reducerer bygningens højde og vægt, og derved mængden af anvendt byggemateriale samt bygningens energiforbrug i hele den driftsmæssige levetid
  • Lange spændvidder minimerer behovet for søjler. Færre søjler gør det nemt at ændre i etageplanen for at imødekomme de varierende behov, fra forskellige brugere igennem hele bygningens levetid

Disse fordele gør en betydelig forskel, når vi snakker bæredygtighed, og for projektets DGNB-regnskab.

De første DELTABEAM® Green projekter er allerede i gang i Danmark og de øvrige Nordiske lande og flere er på vej.

Læs mere om DELTABEAM® Green fra Peikko her.

Sponsoreret indhold i samarbejde med Peikko

description

Flere artikler
Fokus på lysindfaldet