Mød Holse & Wibro på Building Green og se interiør i bambus.

Bambus – et bæredygtigt valg

Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter og har siden 2004 beskæftiget sig med bambusgulve, -plader og -lister. Deres mangeårige erfaring og viden om bambus har gjort dem til eksperter inden for området, og de tilbyder skræddersyet løsninger til både store og små kunder.

Sponsoreret indhold i samarbejde med Holse & Wibroe

Holse & Wibroe har i mange år samarbejdet med byggebranchen og møbelindustrien, som de er med til at gøre mere bæredygtig ved hjælp af bambus som byggemateriale. Bambus har flere bæredygtige kvaliteter, såsom:
• Det er den hurtigst voksende plante i verden og gror uden brug af pesticider, kunstig gødning eller herbicider.
• Den er CO2 neutral i hele sin levetid, og frigiver mere ilt end nogen anden plante.
• Den vokser markant hurtigere end træer, og nogle bambusarter vokser over en meter pr. døgn. Et egetræ er ca. 50 år om at vokse op, mens bambus typisk er klar til at blive fældet efter ca. 4-6 år.

Hvorfor vælge bambus som materiale?

Vælger man bambus, vælger man et materiale for livet, da det er utrolig holdbart og slidstærkt. Derudover er det mere formstabilt end mange træsorter, fordi det ikke påvirkes lige så meget af ændringer i luftfugtigheden. Bambus har også den fordel, at det er æstetisk, uanset om det bruges som gulv, til inventar eller noget helt tredje. Alt dette gør bambus aldeles attraktivt som byggemateriale.

Det kan Holse & Wibroe tilbyde

Hos Holse & Wibroe finder du et bredt sortiment af bambusprodukter, der fås i forskellige varianter og finish. Det betyder, at der altid er noget til ethvert behov og enhver smag. Holse & Wibroe forhandler bl.a. bambus:
• Med forskellig opbygning og styrke
• I lyse og mørke farver
• Med olie- og matlak finish

Alle Holse & Wibroes gulve er CE-mærket, og produkterne bliver testet i samarbejde med Teknologisk Institut for at sikre høj kvalitet og sikkerhed.

Flere artikler
Prisvindende løsning udnytter solafskærmning som energikilde
Prisvindende løsning udnytter solafskærmning som energikilde