DK | EN

Foto: ©Peter Kjær Arkitekter

ÅRETS TEMA:
BEYOND THE ROADMAP

Building Green København stiller skarpt på, hvordan en branche, der lever op til Parisaftalen og klimavidenskaben ser ud – og hvordan vi kommer i mål!

Store dele af den danske byggebranche er i fællesskab gået sammen om at presse på for at få en strengere lovgivning med henblik på byggeriets CO2-udledninger. Mere end 600 virksomheder har skrevet under på Reduction Roadmap for at tilkendegive, at de ønsker, at lovgivningen skal understøtte videnskaben og stille langt strengere krav til byggeriet.

Med temaet ”BEYOND THE ROADMAP” hylder vi den mobilisering, der har fundet sted, og inviterer dig med til at undersøge hvordan branchen ser ud for enden af roadmappet. Må vi stadig bygge nyt? Skal alt for eksempel bygges i biobaserede byggematerialer? Hvordan får vi finansiering og investeringerne til at følge med? Giver det mening at snakke om grøn vækst? Hvilken rolle spiller cirkularitet?

Det er nogle vigtige spørgsmål og komplekse diskussioner, og netop derfor udfordrer Building Green branchen til at deltage i debatten og være med den 30.-31. oktober på Building Green København i Forum. Og vi håber du vil være med!

Sæt kryds i kalenderen den 30. & 31. oktober 2024!

BÆREDYGTIGHED I
BYGGERIET I FOKUS

Vi har sammensat et imponerende lineup af både danske og internationale talere, som vil blæse dig omkuld med ny inspiration, indsigter og erfaringer. Med over 170 udstillere har du rig mulighed for at udforske de nyeste løsninger og teknologier inden for byggeri og bæredygtighed.

Building Green København hylder den mobilisering, der allerede har fundet sted i branchen, samtidig med at man søger svar på, hvordan en byggebranche i tråd med klimavidenskab konkret kan tage form. Under temaet ‘Beyond the Roadmap’ får du ny viden, inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtighed i byggeriet. Du kommer i dybden med emner som klimavidenskab, lovgivning, regenerativ arkitektur, økonomi i byggeriet, biobaserede byggematerialer, transformation og meget mere.

0

Dage

0

Scener

000

Talere

000

Udstillere

Billet og tilmelding

Det er gratis at deltage i
Building Green København

Dato

30. oktober 2024
31. oktober 2024

Åbningstider

Onsdag : 9.00 – 17.00
Torsdag : 9.00 – 17.00

Venue

Forum København
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg

AKTUELLE TEMAER 2024

Klimavidenskab & lovgivning

Klimavidenskaben taler et helt tydeligt sprog; byggeriet kommer til at ændre sig radikalt enten kontrolleret eller som uønsket konsekvens af klimakatastrofer og biodiversitetskollaps. Hvordan kan vi få de politiske ambitioner og planer til at tale klimavidenskabens sag? Og hvordan kan vi bruge de strukturer, der allerede er i branchen, til konstruktivt at indgå i debatten om hvilken retning branchen skal? Ikke alle i branchen er enige om for eksempel Reduction Roadmaps ambitioner, men hvad er alternativet?

Økonomi

Der bliver i disse år talt meget om at den omstilling, som vi står overfor kræver ”grøn vækst”. Men skal vi i virkeligheden til at kigge ud over vækstparadigmet og finde nogle bedre mål og ambitioner? Er en cirkulær økonomi vejen frem eller er det blot et af de nødvendig greb? Kan vi gentænke vores incitamentsstrukturer og investeringsmønstre og derved flytte finansiering og investeringer hen til de projekter, der giver mening for planeten, menneskers ve og vel og for biodiversiteten i stedet for kun at tænke afkast?

Regenerativ arkitektur og byggeri på planetens præmisser

I for lang tid har byggeriet ignoreret en vigtig part, når der er blevet designet, projekteret og bygget. Der er masser af interessenter og interesser, men vi har endnu ikke formået at svare på ét vigtigt spørgsmål; Kan vi bygge og udvikle på en måde og med materialer som planeten ville sige god for, hvis den var en del af projektgruppen? Kan vi bruge og udvinde færre materialer og blive bedre til at udnytte den eksisterende bygningsmasse, så vi ikke fortsætter med at drive rovdrift på økosystemer i krise?

Adfærd & mobilisering

Reduction Roadmap har vist os, at der i byggebranchen er en stor sult på både bevægelse og forandring, og denne mobilisering skal vi på én gang hylde og samtidig udfordre til at skabe konkrete resultater og ændringer i branchen. Hvordan ændrer man adfærd hos både mennesker og i industrien, og kan vi lære noget af psykologien bag store folkebevægelser for at skabe den forandring, der skal til hos en stor sektor, hvor ”plejer” sidder for bordenden?

NETVÆRK OM BÆREDYGTIGHED I BYGGERIET MED HELE BYGGEBRANCHEN

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigheden i byggeriet og arkitekturen i Danmark. Du kan blandt andet erfaringsudveksle og netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri i Forum i København. Du bliver en del af et stort fællesskab, der vil arbejde for at accelerere den bæredygtige tilgang til byggeri og arkitektur.

Vil du have mere viden om bæredygtighed i byggeriet? Se alle vores konferencer og events inden for byggeri og arkitektur her.

BLIV INSPIRERET AF BÆREDYGTIGE
LØSNINGER TIL BYGGERIET

Building Green er også en platform for løsninger til byggeriet med bæredygtige tiltag. I to dage forvandler vi Forum til én stor udstilling med over 170 virksomheder, der er klar til at vise deres produkter og løsninger frem til dig og til at inspirere dig til mere grønne løsninger i byggeriet. Du kan blandt andet opleve certificeringer, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, moduler, isolering, tegl, akustikløsninger, ventilationsvinduer, belysning og meget andet.

network

5 GODE GRUNDE TIL AT DELTAGE PÅ
BUILDING GREEN KØBENHAVN

Oplev et stærkt line-up med over 130 danske og internationale talere på 5 scener

Bliv klogere på de forandringer der skal ske i branchen, og hvordan vi gør det praktisk

Lær om biobaserede materialer, transformation og cirkularitet i byggeriet

Se det nyeste inden for løsninger og bæredygtige tiltag fra 170 udstillere

Netværk med 9000 ligesindede fagfolk fra byggebranchen

VIDENSPARTNERE 2023

partners

PARTNERE
& MEDIEPARTNERE 2023

PRAKTISKE INFORMATIONER

Billet og tilmelding

Det er gratis at deltage i
Building Green København

Dato

30. oktober 2024
31. oktober 2024

Åbningstider

Onsdag : 9.00 – 17.00
Torsdag : 9.00 – 17.00

Venue

Forum København
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg

Studerende på Building Green

Udstillerne er vores vigtigste forudsætning for, at Building Green kan afholdes, og for altid at kunne give vores kunder muligheden for nemt at møde den målgruppe, de forventer er til stede på Building Green, har vi følgende retningslinjer: For at deltage som studerende skal du være min. 18 år og være sidsteårs-studerende på en relevant studieretning. Building Green dækker over hele værdikæden i byggebranchen, og det spænder derfor over rigtig mange uddannelser.

Har du spørgsmål vedrørende Building Green og Building Green København, er du meget velkommen til at kontakte os på
info@buildinggreen.eu eller 35 25 35 45