Foto: Remiseparken, Rasmus Hjortshøj
I 2021 var der voldsomme oversvømmelser i Centraleuropa, og i år var der hedebølger og ekstrem tørke på tværs af hele kontinentet. Klimaforandringerne er ankommet, og det stiller store krav til en hurtig omstilling af den måde vi tænker, designer og bygger vores samfund. Særligt den måde vi håndterer vand er under pres, og vi bliver nødt til at gentænke vores vanlige processer og metoder.
Build for Water er Building Greens klimasikringskonference, som vil være med til at skabe handling og fremme viden om klimatilpasning blandt arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og andre vigtige aktører i byggebranchen.
Igennem et intensivt program kan du over to dage opleve ekspertindlæg, spændende case-studies, samtaler og præsentationer fra nogle af de førende stemmer i branchen, så du kan få en masse inspiration og viden med hjem til gavn for dit eget næste klimasikrings- eller vandfokuserede projekt.
Det er her, du kan netværke, debattere vand og klimatilpasning og erfaringsudveksle med de mest kompetente kollegaer i branchen.
Sæt kryds i kalenderen den 29. & 30. november 2023!
To dage med
klimatilpasning
i byer i fokus
Programmet er fyldt med spændende talere fra ind- og udland, og du vil høre om spændende kystsikringsprojekter, regnvandsløsninger, helhedsorienterede naturbaserede projekter og utilsigtede problematikker. Derudover får du en masse inspiration til hvordan klimasikring kan være med til at skabe merværdi og social sammenhængskraft.
Talere på Build
for Water 2022

Giulia Frittoli
Partner, BIG

Sebastian Mernild
Prorektor, professor, Ph.D., D.Sc., Syddansk Universitet

Sonja Stockmarr
Global design director of landscape, Henning Larsen

Friso Klapwijk
Global director for urban climate resilience, Wavin

Antje Stokman
Professor, HafenCity University Hamburg

Flemming Rafn
Stiftende partner, arkitekt MAA MDL, Tredje Natur

Jakob Sandell Sørensen
Landskabsarkitekt og associeret partner, Schønherr

Sanne Lovén Damgaard
Senior kreativ leder, Arkitema

Jens Linnet
Kreativ direktør & co-founder, BOGL

Sanne Slot Hansen
Landskabsarkitekt og associeret partner, Schønherr

Iben Saxe
Antropolog, COWI

Ulla Rose Andersen
Ledende seniorprojektleder for natur og arealer, COWI

Kristoffer Sindby
Udviklingschef for klimatilpasning, OK Nygaard

Søren Smidt-Jensen
Associeret partner, Smith Innovation

Eva Sara Kehlet Rasmussen
Indehave & arkitekt, NATOUR

Michael Nørgaard
Vicedirektør, Dansk Byplanlaboratorium

Peter Duus
Chefrådgiver for klimatilpasning og byudvikling, WSP

Miriam Feilberg
Fagleder klima, Danva
Hvad får du ud af at deltage
på Build For Water?
Værktøjer til hvordan du smartere kan håndtere regnvand, så du kan udnytte den blå ressource optimalt
Inspiration til hvordan du kan tage en helhedsorienteret tilgang med i dit næste projekt
Praktiske eksempler og inspiration fra nogle af de førende tegnestuer i landet
Indsigt i forskning om ekstreme vejrfænomener og læring fra udenlandske erfaringer
Inspiration til hvordan du kan designe klimasikringsprojekter, der både løser vandudfordringen og samtidig giver en masse merværdi
Netværk, fællesskab og mulighed for at skabe nye partnerskaber på tværs af branchen
Aktuelle temaer 2022
Kystsikring og borgerinddragelse
Danmark har næsten 9.000 km kyst, hvilket betyder at vi har en stor udfordring i at sikre vores kyster imod stormflod og havvandsstigning. Dette giver dog problemer, når en stor del af vores kys arealer enten er fredet natur eller beboet af mennesker. På konferencen kan du høre om, hvordan du kan arbejde med kystudvikling i fællesskab med de lokale borgere, og hvordan du kan arbejde i fredede områder uden at gå på kompromis med hverken natur eller sikkerhed.
Helhedsorienterede løsninger
Uanset hvilken skala du laver klimasikring på, så er det vigtigt, at du er opmærksom på den kontekst dit projekt skal leve i. Det handler om at lave løsninger, der både har en reel sikringsfunktion, men som også giver merværdi til det liv, der skal leves omkring løsninger. På konferencen Build for Water kan du blandt andet lære om, hvordan du sikrer det helhedsorienterede blik på dine projekter og hvordan dine projekter kan løfte kvaliteten af stedet.
Klimaforandringer rundt om i verden
Danmark har næsten 9.000 km kyst, hvilket betyder at vi har en stor udfordring i at sikre vores kyster imod stormflod og havvandsstigning. Dette giver dog problemer, når en stor del af vores kys arealer enten er fredet natur eller beboet af mennesker. På konferencen kan du høre om, hvordan du kan arbejde med kystudvikling i fællesskab med de lokale borgere, og hvordan du kan arbejde i fredede områder uden at gå på kompromis med hverken natur eller sikkerhed.
Spildevand som ressource
I fremtiden kan vi se frem til, at regnvand ikke vil komme lige så ofte men til gengæld vil komme i større mængder på én gang. Det giver selvsagt en masse problemer med den nuværende infrastruktur, men regnvandet gemmer også på et kæmpestort potentiale. Lige nu behandler vi regnvand som spildevand så snart det rammer jorden, men der er meget værdi at hente, hvis vi formår at ændre vores tilgang til hvordan vi håndterer vandet fra oven.
Partnere og
udstillere 2022
Netværk med byggebranchen om vand og klimatilpasning
Det faglige program er tilrettelagt af holdet bag Building Green, men i tæt samarbejde med flere aktører i industrien, så det er relevant for dig, som er arkitekt, ingeniør, landskabsarkitekt, byplanlægger, bygherre eller på anden måde arbejder i branchen. Du kan netværke, debattere vand og klimatilpasning og erfaringsudveksle med dine kollegaer i branchen.
Du kan også deltage på andre events og konferencer inden for bæredygtigt byggeri. Se alle Building Green’s konferencer her.
Begrænset antal pladser
– Tilmeld dig i dag!
Alle priser er ekskl. moms.
Praktiske
informationer
Tilmelding
Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).
Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.
Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.
Har du
spørgsmål?
Anders Nielsen
Project Manager
an@buildinggreen.eu
+45 2284 8409
Maria Jarl
Sales & Relation Manager – Sponsors & Exhibition
mj@buildinggreen.eu
+45 2249 0501
Har du spørgsmål til tilmelding, praktiske spørgsmål eller lignende, kan du kontakte os på info@buildinggreen.eu eller +45 3525 3545