24. oktober 2016 Anne

Dansk Arkitektur Center er VIP partner på Building Green messen i Forum d. 2.-3. november. Over to dage byder forskelige aktører, heriblandt Dansk Arkitektur Center, på en række aktiviteter og debatter med fokus på temaer som samarbejde, innovation og bæredygtighed i byggeriet. Se her, hvilke arrangementer du ifølge Dansk Arkitektur Center ikke bør gå glip af på årets messe.

Åbningsdebat: Grønne Forretningsmodeller
Årets åbningsdebat er arrangeret af Dansk Arkitektur Center og sætter fokus på grønne forretningsmodeller. Debatten bygger bl.a. på BYGs temagruppe, der arbejder med en case om grønne forretningsmodeller samt innovationsprojektet Sustainable Build,. Debatten samler et bredt panel af deltagere, der repræsenterer forskellige led i byggeriets værdikæde, og som vil bringe forskellige perspektiver på, hvorledes økonomi og bæredygtighed spiller sammen i byggebranchen.
Tid & sted: 2. november kl 10, main stage

Hvordan lykkes den grønne omstilling?
Realdanias filantropidirektør, Anne Skovbro, indbyder til debat om, hvem og hvad der skal drive den grønne omstilling i dansk byggeri og byudvikling i de kommende år. Med på scenen har hun en række beslutningstagere, som alle har en rolle i udviklingen, men hvordan kan de hver især bedst bidrage, og hvordan skal vi samarbejde?

Tid & sted: 2. november kl 11, main stage

Dan Stubbergaard, COBE: Our urban living room
Dan Stubbergaard, founder af COBE, fortæller om tegnestuens projekter, der har fokus på at skabe indbydende og bæredygtige byrum for brugerne og i form af “Urban Living Rooms”. Flere af COBES projekter kan lige nu opleves i Dansk Arkitektur Centers aktuelle udstilling om tegnestuen.
Tid & sted 3. november kl 12, main stage

BYG SUMMIT
Dansk Arkitektur Centers BYG netværk er et mødested for alle byggeriets parter og dykker ned i samarbejde, nytænkning og udvikling i byggeriet. På Building Green bringer Dansk Arkitektur Center BYG netværkets diskussioner videre og udfordrer branchen. Til debatten sidder et skarpt panel af deltagere, der skal diskutere spørgsmål som: Hvordan gør vi grønt byggeri til big business? Hvem skaber værdi i en moderne værdikæde? Og hvordan ser det moderne samarbejde ud?

Tid & sted 3. november kl 15, VIP Discussions

Mød Dansk Arkitektur Center på stand 86

Kig også forbi stand 86, lige ved caféen, hvor du kan møde Dansk Arkitektur Center til faglig debat og inspiration. Vær bl.a. med til at spille BYG netværkets cirkulære spil om byggeriets cirkulære værdikæde, hvor du skal give dit bud på spørgsmål som: Hvilke aktører har ansvaret for den grønne omstilling? Og hvor er der barrierer og løsninger i omstillingen fra den traditionelle byggeproces til den cirkulære?

Husk tilmelding til Building Green, det er gratis og du kan tilmelde dig og dine kolleger her!