Biodiversitet &
Arealansvar

I bygge- og anlægsbranchen

Du får syn for sagen og konkrete løsninger og cases på Building Greens nye inspirerende og praktiskorienteret konference vest for Storebælt. Konferencen afholdes i skønne omgivelser på Moesgaard Museum og er en kombination af viden gennem oplægsholdere og praktiske indslag som guidede ture, workshops og en bustur ud i naturen.

Pris

Early Bird (indtil 21. juni):
5.495,-

Dato

28. august 2024
29. august 2024

Venue

Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

Spørgsmål?

Skriv til os på
info@buildinggreen.eu

Mød nogle af talerne
på konferencen

morten-dd-hansen_350x300px

MORTEN DD HANSEN

Morten DD Hansen er biolog, tv-vært, museumsinspektør på Naturhistorisk Museum Aarhus og forfatter til 500 avisartikler om den danske natur. Han optræder hyppigt som formidler af den danske natur i radioen såvel som på fjernsyn – eksempelvis i programmerne ’1 døgn, 2 hold, 3 dyr’ på TV2 og ’Bidt af Naturen’ på DR1.

Kristine-jensen-350x300

Kristine Jensen

Kristine Jensen er professor i landskab og arkitektur ved Kunstakademiets Arkitektskole og indehaver af tegnestuen Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue, der blandt andet har tegnet Aarhus Havnefront og landskabet omkring Moesgaard Museum. Hun er ligeledes uddannet landskabsarkitekt MDL, MAA.

Bengt Holst

BENGT HOLST

Bengt Holst er biolog, zoolog/etolog og tidligere videnskabelig direktør i København Zoo. Han er i dag formand for Det Dyreetiske Råd og Den Danske Naturfond og selvstændig konsulent. Bengt har medvirket i en række radio- og TV-udsendelser med fokus på dyr og dyreetik og er særligt kendt som forfatter til bogen ’Naturens stemme’.

Baggrund for Biodiversitet
& Arealansvar

I Danmark er biodiversiteten og naturværdien enormt lav sammenlignet med stort set alle andre lande. Vores arealer er optimeret til grænsen med byer, landbrug, infrastruktur m.m. og det giver meget lidt plads til vild natur. Netop derfor er det vigtigt, at vi bliver mestre i at beskytte det, vi har, og give vores biodiversitet de bedst mulige vilkår for at trives. Bygge- og anlægsbranchen har et stort ansvar for, hvordan vi som samfund behandler vores arealer og natur, og biodiversitetsinitiativer oplever heldigvis en øget opmærksomhed og prioritet i branchen. Den nye praktisk og case-orienterede konference Biodiversitet & Arealansvar er blevet til for at give dig essentiel viden om, hvordan du konkret arbejder med biodiversitet i din organisation og i dine bygge og anlægsprojekter.

Det nyeste skud på Building Green-stammen bliver en helt særlig og eksklusiv konference med begrænset antal pladser. Konferencen Biodiversitet & Arealansvar den 28. & 29. august bliver nemlig afholdt på Moesgaard Museum ved Aarhus, og her bliver du præsenteret for løsningsforslag, der bidrager til at give biodiversitet fokus tidligt i projekterne.

Du kan også se konkrete eksempler på, hvordan andre virksomheder har håndteret og arbejdet med biodiversitet og arealanvendelse. Du får ny viden om biodiversitet, nye værktøjer og konkrete eksempler, og derudover kan du også glæde dig til flere praktiske indslag i løbet af dagene som guidede ture, workshops og en bustur ud i naturen, hvor du får praktisk viden og knowhow undervejs.

Hvad får du ud af at deltage på
Biodiversitet & Arealansvar

  • Inspiration til hvordan du kan arbejde med biodiversitet i bygge- og anlægsprojekter
  • Få fyldt din værktøjskasse op med konkrete tiltag og løsninger, som du kan bruge i dine projekter
  • Få viden om biodiversitet, arealanvendelse og arbejdet med at give plads til naturen
  • Netværk og praktisk vidensdeling om biodiversitet i byggeri og anlæg
  • Mød nogle af de førende eksperter i landet
  • Efter to de to dage får du et konferencebevis, om at du har deltaget på Biodiversitet & Arealansvar
  • Flere spændende udflugter ud i naturen hvor teori bliver til praksis

To dage med natur
og biodiversitet

Vi har sørget for et stærkt fagligt program, som inspirerer dig til dit videre arbejde med biodiversitet og arealanvendelse og giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan løse de udfordringer, der opstår, når den vilde natur møder vores behov for at bygge og anlægge.

Oplev en helt særlig kombination af et stærk fagligt konferenceprogram og flere ture ud i naturen, hvor den teoretiske viden får en praktisk dimension. Du får syn for sagen og måske endda jord under neglene. Building Green arrangerer allerede Danmarks største event om urban biodiversitet, Build for Biodiversity, og på den nye, mere praktiske orienteret konference, får du sat fokus på konkret viden og projekter udelukkende vest for Storebælt.

Partnere 2024

Vil du også være med som udstiller på Biodiversitet & Arealansvar, så kontakt Thomas Klindt på telefon 41951431 eller mail tk@buildinggreen.eu for en snak om muligheden.

partner

Netværk med byggebranchen om biodiversitet

Det faglige program er tilrettelagt af holdet bag Building Green i tæt samarbejde med flere aktører i industrien, så det er relevant for målgruppen af landskabsarkitekter, anlægsgartnere, bygherrer, leverandører, udviklere, store entreprenørfirmaer og arkitekter. Konferencen bliver intim og intens, da der er max antal personer, som kan tilmeldes.

Det er her, du kan netværke, debattere biodiversitet og urban natur og erfaringsudveksle med de mest kompetente kollegaer i branchen. Du kan også deltage på vores andre konferencer og events om bæredygtigt byggeri. Se dem alle her.

Begrænset antal pladser
– Tilmeld dig i dag!

0000

Early Bird indtil 21. juni 2024

0000

Særtilbud indtil 16. august 2024

0000

Normalpris fra 17. august 2024

Alle priser er ekskl. moms. 

tilmelding

Praktiske
informationer

Tilmelding

Tilmeld dig her eller kontakt os
+45 35 25 35 45 / info@buildinggreen.eu

Dato

28. august 2024
29. august 2024

Venue

Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

Spørgsmål?

Skriv til os på
info@buildinggreen.eu

Tilmelding

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Grupperabat

I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Studierabat

Er du studerende inden for en relevant studieretning, kan du opnå en studiepris på kr. 1.200,- (ekskl. moms).
Der er et begrænset antal pladser til studerende, som kun kan købes ved at skrive til info@buildinggreen.eu.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Har du
spørgsmål?

Anders Nielsen

Project Manager
an@buildinggreen.eu
+45 2284 8409

Thomas Klindt

Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 41 9514 31

Har du spørgsmål til tilmelding, praktiske spørgsmål eller lignende, kan du kontakte os på info@buildinggreen.eu eller +45 3525 3545

kontakt