Den Bæredygtige Markedsplads

Building Green har til formål at fremme bæredygtighed og energieffektivitet i byggeriet. Vi henvender os til alle i byggebranchen, der har interesse i eller arbejder med bæredygtigt byggeri.

Det er vores opgave at fremvise og eksponere løsninger, produkter og viden, der findes i den del af byggebranchen, der systematisk arbejder med bæredygtigt byggeri.

Building Green består af et program med flere scener, der belyser alle aspekter inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri. Over dagene vil mere end 120 talere fra den danske og internationale byggearena præsentere deres syn på og viden om bæredygtigt byggeri.
Building Green afholdtes første gang i 2011 og i år er det 7 gang vi afholder eventen, og har senest haft mere end 7000 besøgende på dagene.

BUILDING GREEN SØGER DE GODE IDEER FRA NYE INNOVATØRER/STARTUPS/IVÆRKSÆTTERE
Building Green er ikke alene tiltænkt de etablerede virksomheder, brancheorganisationer og meningsdannere – men også ”skæve” tanker, små innovatører og iværksættere byder vi med glæde velkommen.
Vi ved at der er mange gode ideer i byggeriet, som er værdifulde og som venter på at blive vist i det rigtige forum for at blive konkretiseret.

I 2017 retter vi således fokus på græsrødder, start-ups og studerende, der har en god løsning eller produkt til byggeriet, som kan skabe større værdi i det bebyggede miljø.
Building Green tilbyder plads til dette på Market Place, som er et nyt udstillingsområde på balkonen, der består af små færdigbyggede stande på 2,5m x 1m, lige til at indtage uden indledende arbejde med at indrette og tage messemøblement med mv.

Dette dedikerede område er også i 2017 det gennemgående tema på Building Green: Den bæredygtige markedsplads.

UDSTILLINGSPLADSEN I FORUM
Pladsen opbygges i FSC-certificeret træ, der er lavet i samarbejde den danske design virksomhed, FabLab Nordvest. Til pladsen hører også et stort logo-skilt. Således giver standens design det rigtige udtryk i en arkitektonisk kvalitet, som giver god synlighed og opmærksomhed.
Tak til STARK, der sponsorer FSC-certificeret træ til opbygning af Markedspladsen.

VI VARETAGER DEN RIGTIGE MARKEDSFØRING OG PR

Som udstiller på Market Place indgår du i den omfattende markedsføring. Vi er synlige på alle branchens vigtigste platforme – i fagmagasiner, landsdækkende dagblade, brancherettede nyhedsbreve, der sendes af branchens organisationer og fagmedier, samt plads på alle de relevante fagmediers websites. Herudover har Building Green sin egne platforme – website, nyhedsbreve, sociale medier, vores online og trykte magasin, i vores produkt/løsningsoversigt på hjemmesiden, mulighed for blogindlæg på nyhedssite og PR dækning.

Vi ved at dit fokus på din bæredygtige løsning ikke nødvendigvis giver tid til at lave grafisk materiale og finde relevante markedsføringskanaler osv. – det er her vi kan træde til, når du er med på Building Green, og vi hjælper meget gerne til med alt dette.

Building Green vil først og fremmest gerne have etableret kontakten til de nye ildsjæle og innovatører osv., og opfordrer derfor til at lade høre fra sig, så man i fællesskab kan aftale de næste skridt mod en eventuel udstillingsaktivitet på Market Place. Building Green vil gerne høre fra alle interesserede inden 20. september.

ER DU VORES MARKET PLACE-UDSTILLER?

Building Green vil først og fremmest gerne have etableret kontakten til de nye ildsjæle og innovatører osv., og opfordrer derfor til tage kontakt til os, så vi i fællesskab kan aftale de næste skridt mod en eventuel udstillingsaktivitet på Market Place.

Send os en beskrivelse af hvem du er, din idé/løsning og hvor langt i processen du er. Vi vil også gerne vide hvordan din idé kan bidrage til bæredygtighed i byggeriet. Building Green vil gerne høre fra alle interesserede inden 20. oktober.

Vi glæder os meget til at lære mere om dine bæredygtige ideer!