Lad os handle

Klimaet er heldigvis højt på dagsordenen og flere er bevidste om at de valg, vi træffer har en betydning for klimaet. Men det er vigtigt, at vi gør det sammen i de fællesskaber, vi alle har brug for. Social bæredygtighed eller ikke blot nice to have, men et must for at skabe en fælles bevidsthed og for at vise vej til en fælles fremtid. Så læn dig ind i de fællesskaber, der er omkring dig.

Det kan være den lokale skakklub, koncertvenue eller idrætsklub. Og så tal om hvordan I sammen kan træffe mere bæredygtige valg. Og du skal gøre det, fordi det er vigtigt for vores fælles fremtid. Men også fordi der er sjovt. Det er sjovt at være sammen om noget, hvor vi taler til hjerterne og ikke kun til fornuften. Med et dårligt klima her på jorden er der ikke plads til vi mennesker. Så lad os handle  – sammen

  • Skrevet af Kristian Riis, partner, Volcano og guitarist i Nephew i forbindelse med #rydfladenforklimaet
Flere artikler
Uden solidaritet ingen bæredygtighed