Velux - da vi blev til indendørsgeneration

Fokus på lysindfaldet

En eksklusiv og æstetisk løsning. Akrylovenlys er en eksklusiv løsning, der primært anvendes i byggerier, hvor der er stor fokus på lysindfald. Det kan f.eks. være i private boliger og garager, kontormiljøer eller på skoler, institutioner og andre offentlige bygninger.

Domex Akrylkuppel 2021 er fremstillet af polymethylmethacrylate (PMMA), som er et termoplastisk materiale med en meget god vejrbestandighed og styrke. Der er iblandet UV-absorber, som forhindrer langt de fleste UV-stråler i at trænge igennem ovenlyset. Du kan få akrylovenlys i mange forskellige størrelser, og de skaber lys i dagligdagen på en eksklusiv måde. I kombination med vores oplukkesystemer kan de benyttes til både komfortog brandventilation. 2-, 3- og 4-lags, alle fås med vandret akrylplade.

Akrylovenlysene har forskellige former og mål. Du kan vælge mellem hvælvet, rytter eller pyramide i enten 2-, 3- og 4-lags, alle fås med vandret akrylplade. Der kan enten vælges klare eller opale akrylovenlys. Klare ovenlys er optimale til eksempelvis kontormiljøer, hvor lys-indfaldet er i højsædet, mens opale ovenlys er meget brugt i omklædnings- og baderum, eller i rum hvor der ønskes et mere diffust lysindfald. Du kan med fordel vælge ovenlys med 4-lags eller 4-lags med en vandret akrylplade, hvis der er specielle krav til lyd-dæmpning og U-værdi. I situationer, hvor der ikke er større behov for enten støjreduktion eller U-værdi, er det derimod at foretrække at anvende 2-lags ovenlys.

Læs mere om akrylovenlys her

Sponsoreret indhold i samarbejde med VELUX Commercial

Flere artikler
Troldtekt: Sådan bygger du med et dokumenteret bæredygtigt indeklima
Troldtekt: Sådan bygger du med et dokumenteret bæredygtigt indeklima