iLOQ: Bæredygtigt byggeri med digitale løsninger

19. februar 2020
19. februar 2020 Emmilie Hansen


Sponsoreret indhold i samarbejde med iLOQ

Ingen kabler og ingen batterier… Ingen bekymringer.

For næsten 20 år siden tog den innovative låsevirksomhed – iLOQ – et stort skridt fremad. Den gik som den første virksomhed væk fra mekanisk låsning og blev førende inden for udviklingen af systemer med selvdrevne låse og adgangsstyring. Over 2 millioner nøgler og 1 million cylindere er leveret til dato. Med lanceringen af iLOQ’s løsninger benytter virksomheden nu de muligheder, som digitaliseringen og “Internet on things” giver til at forbedre sikkerheden yderligere, minimere administrationen og reducere omkostningerne i løsningens levetid.
 

Batterifri løsning

iLOQ er en batteri- og kabelfriløsning med digitale og mobile låsesystemer. Den strøm, der skal bruges til bekræftelse af adgangsrettigheder og oplåsning, genereres ved indsættelsen af nøglen i låsen. Jo flere nøgler og låse, din ejendom har, jo mere spares i vedligeholdelsesomkostninger i låsesystemets levetid. iLOQ’s selvdrevne løsninger har også indbygget bæredygtighed. I 2019 alene eliminerer de 27.000 kg batteriaffald og, sammenlignet med mekaniske låseløsninger, 7000 kg metalaffald.
 

Mere intelligent og enkel adgangsstyring

Som det gælder for alle iLOQ-løsninger kan adgangsrettighederne oprettes nemt og sikkert via iLOQ Manager-softwaren. Det, der adskiller det digitale iLOQ-låsesystem fra andre systemer, er at info, som adgangsrettigheder, revisionsspor, tidsbegrænsninger og lister over blokerede nøgler, kan deles hurtigt mellem enhederne. iLOQ-løsninger gør adgangsstyring hurtigere og enklere end nogensinde før.
 

Adgangsstyring med fjernbetjening

iLOQ kan udvides ved hjælp af iLOQ Online, der giver en hurtig og brugervenlig adgangsstyring med fjernbetjening af låsesystemet. Løsningen kan bruges til adgangspunkter med en enkelt dør eller som en kablet løsning til flere døre. Du kan tilføje fjernstyrede låsecylindre, læsere eller tidsstyrede elektroniske døre og håndtere administrationen fra ét enkelt system.
 

Omfattende integration med data og tjenester

iLOQ giver mulighed for API (Application Programming Interface), som muliggør integration med moderne informationsdeling og reservationssystemer samt kundepersonaledatabaser. Dette er praktisk i mange sammenhænge.

Mød iLOQ på Building Green den 25.-26. marts i Centralværkstedet i Aarhus.