Bæredygtige træmøbler skabt af nedlagte færgelejer

5. marts 2019
5. marts 2019 Emmilie Hansen

Thors Design genanvender bolværk fra nedlagte danske færgelejer og skaber bæredygtige møbler og indretninger med et helt unikt udtryk.

Gammelt bolværk transformeres til bæredygtige møbler
Vi designer håndlavede, bæredygtige møbler af genanvendt, maritimt patineret bolværk. Træet hentes fra nedlagte, danske færgelejer, hvor det har tjent sin tid i mange år. Møbler fra Thors Design er derfor 100% bæredygtige.

Møbler for livet
Du er garanteret lang holdbarhed med vores træmøbler. Bolværket fra danske færgelejer er nemlig i træsorten Azobé, en vestafrikansk træsort, der er kendt for at være robust pga. naturlige olier i træet. Træmøblerne kan derfor stå både ude og inde, men er særligt anvendelige på f.eks. offentlige steder, hvor møbler skal kunne tåle daglig brug, vind og vejr i mange år.

Miljø og mærkning
Hos Thors Design anvender vi udelukkende materialer, der er i tråd med EU’s mål for grønne indkøb og som lever op til miljø-, ressource- og energikrav. Alle vores træmøbler er FSC certificeret 100% recycled. Træet er verificeret af COWI til kun at indeholde naturlige olier.

Minimum vedligehold og rengøring
Alle vores møbler kræver minimum vedligeholdelse og drift, uanset om de står ude eller inde. Træet behøver ingen lakering eller oliebehandling, og det reducerer derfor brugen af og tid på midler, der belaster miljøet og kan være dyrere at anvende.

Genanvendelse i fokus
Alle vores produkter er skabt ud fra et bæredygtigt perspektiv. Genanvendelse er det, vi baserer vores produktion på. Også det færdige møbel, kan genanvendes igen og igen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Leasing og leje af møbler
Vi tilbyder leasing af møbler. Vores møbler kan desuden lejes til messer, events samt andre længerevarende samarbejder. Kontakt os for at høre mere.

Mød Thors Design på stand 59 på Building Green Aarhus 2019!