Dagens Byggeri flytter sin redaktion til Building Green

4. juli 2017
4. juli 2017 Elhauge

Dagens Byggeri møder talstærkt op på den bæredygtige byggevent, og vil i tekst og levende billeder fortælle om både nye produkter, processer og bæredygtige branchetiltag.

Af redaktør Torben Jarstram, Dagens Byggeri

Hos Dagens Byggeri sætter vi stor pris på Building Green. Faktisk så meget, at vi lige siden begyndelsen for seks år siden har skrevet et hav af artikler om den grønne byggemesse – og dens udstillere. Det har gjort os til stedet, hvor man skal læse seneste nyt fra det grønne byggeri. Det gælder både produktnyheder, nye branchetiltag, nye samarbejder og nyt fra arrangørerne.

Traditionen tro bringer vi et stort tema op til messen, hvor vi meget gerne modtager pressemeddelelser og øvrige input fra udstillere og aktører. Og skulle der være spændende nyheder, vi ikke kommer omkring før messen, vil vi naturligvis være at finde på messen med spids pen og skarpladt kamera. Vi har selvfølgelig også vores egen stand, hvor man er mere end velkommen til at lægge vejen forbi. Her kan du møde vores annoncekonsulenter og journalister – sidstnævnte sidder og skriver artikler på standen, som løbende bliver lagt på hjemmesiden, dagensbyggeri.dk. Har du en god historie, så får vi os en snak.

Du kan allerede nu kontakte en af vores journalister på: redaktion@dagensbyggeri.dk

,