”Forvent det uventede!”

24. oktober 2016
24. oktober 2016 Anne

Af Rasmus Gyberg, Kapitel2 (Mød ham på stand 42 på Building Green).

Kapitel2 er en af Building Greens grønne sponsorere, som hjælper med at indrette messen i lækkert bæredygtigt design. Hør om deres produkter herunder:

”Forvent det uventede!” – sådan kunne et rammende slogan fra den internationale belysningsvirksomhed ZERO sagtens lyde. Med assistance fra en stribe af de mest innovative skandinaviske designere, sættes den kreative barre en tak højere hvert år.

Familievirksomheden Zero producerer og sælger attraktive belysningsarmaturer til alle rum. De anvender den nyeste teknologi og deres designere er innovative problemløsere, der ofte overrasker. 80 procent af alle Zero’s underleverandører er placeret i deres umiddelbare nærhed. Det er både miljømæssigt ansvarligt, men giver også stor fleksibilitet i form af varianter og modifikationer til projekter.

Innovation, kvalitet, bæredygtighed og holdbarhed har været de ledende ord siden opstarten i 1978.

Silo by Note design Studio
Et lille ikonisk armatur inspireret af den gamle klassiske kornsilo. Formen blev forfinet i designfasen til den endelige SILO – en minimalistisk pendel i aluminium med tydelig industriel karakter. SILO kan med sit farvespænd af hvid, sort, gul (RAL 1018) og grøn (RAL 6021), både være synlig i et rum og blive et kreativt element, eller træde tilbage og falde ind i omgivelserne.

Fog by Front Design
Fog glas pendlerne er designet af Front Design har b.la. vundet ELLE Decoration Swedish Design Award i kategorien “Årets lampe”. Fog er inspireret af tåge og ligner en svævende, mystisk planet.

Lyset fra Fog kommer fra en skjult LED lyskilde, som skaber en effekt af stigende tåge, da lyset reflekteres i bunden af pendlen. Lampen giver et utrolig smukt og behageligt lys til hjemmet eller i erhvervsregi.

Bottle af Mattis Ståhlbom
Zeros lampeserie Bottle er designet af Mattias Ståhlbom og findes både som pendel, bordlampe og gulvlampe. Lamperne er fremstillet i mat akryl med støbte aluminiumshåndtag i tre forskellige farver.

Kreativitet og funktionalitet er ligeværdige størrelser for idémagerne bag BAUX, der er på banen med en innovativ kollektion af akustik elementer, fremstillet af miljøvenlige og genanvendelige materialer. Med afsæt i et velkendt og afprøvet byggemateriale som fremstillet af Träullit, har BAUX tilføjet nye dekorative og funktionelle elementer til blandingen af træuld, cement og vand (træbeton). Designerne har udviklet en stor kollektion af fleksible væg- og loftselementer i et hav af farver, former og formater.

Kontakt Rasmus Gyberg, +45 3114 2804, rg@kapitel2.com, www.kapitel2.com @kapitel2_