Få gratis viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur

– Tilmeld dig Building Green København

Hvor er min billet?

Ved tilmelding sendes din billet til den oplyste e-mail. Din adgangsbillet er QR-koden i tilsendte e-mail. Husk at have din billet med QR-koden klar, når du ankommer på dagene. Der er gratis adgang og garderobe begge dage.

Har du ikke modtaget en bekræftelse og billet umiddelbart efter, da tjek dit spamfilter. Kan du ikke finde din billet, så fremsendes den igen pr. e-mail og evt. mobilnummer én dag inden afholdelse. Vi anbefaler til forhåndstilmelde sig, men har din kollega ikke nået at tilmelde sig, kan dette gøres i Forum foyér.

Hvordan kommer jeg til Building Green?

Forum er placeret lige ved “Forum” metro station. Bus, tog og cykel er alle en nem måde at komme til Forum, hvis man er i bil, kan der parkeres umiddelbart lige ved Forum vha. Frederiksberg parkering app.

Hvordan behandles mine data?

Insight Events Denmark håndterer og anvender dine personlige oplysninger til:

  1. Overholdelse af vores forpligtelser til dig som kunde
  2. Markedsføringsformål

Punkt 1: Det er nødvendigt for os at behandle dine personlige oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om tilmelding på vores arrangementer, herunder håndtere dit køb samt give dig oplysninger om fakturering og information om den konference/kursus, du er tilmeldt.

Punkt 2: Vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne give dig relevante tilbud og information om vores konferencer og kurser. Du kan til enhver fravælge dette ved at skrive til os.

Læs mere her.