Markedsfør dine produkter og din deltagelse på Building Green
– Vores mediepartnere hjælper dig

I arbejdet på at nå ud til alle fagfolk og beslutningstagere i den bæredygtige byggebranche, har Building Green – udover det tætte samarbejde med brancheorganisationer, institutter, forbund og foreninger mv. – også teamet op med branchens vigtigste fagmedier.
Mediepartnerne bringer fokus på bæredygtigt byggeri med nyheder, interviews, temaudgivelser, og analyser mv., og er væsentlige medspillere, når det kommer til at nå ud i alle hjørner i branchen. Vores mediepartnere tilbyder naturligvis også Building Greens udstillere at deltage på deres platforme, og i det format, som den enkelte mediepartner er stærkest i at nå ud til målgruppen på.

Dagens byggeri

Dagens Byggeri sikrer den bredeste dækning af den samlede bygge- og anlægssektor – såvel på print som på digitale og online platforme.
Flere end 30.000 adresserede eksemplarer distribueres 15 gange årligt til flere end 50.000 læsere, flere end 80.000 månedlige besøgende på vores websites, og flere end 6.000 har allerede hentet vores App.

Medierne henvender sig til alle, som har en interesse i bygge- og anlægssektoren – herunder de udførende og projekterende beslutningstagere i erhvervet, politikere, offentlige instanser, erhvervsskoler mv. Indholdet sætter dagsorden såvel politisk som inden for branchen, og spænder bredt lige fra politik, erhverv, økonomi, arkitektur, kultur, energi og miljø, uddannelse, arbejdsmarkedsforhold samt love og regler.

nord advertising

nord advertising er Danmarks førende inden for relationsmarkedsføring. nord advertising står bag flere temamagasiner inden for boligbyggeri og -indretning, energirenoveringer til boligforeninger, livsstil, flytning, job og karriere og mange flere.

I år lancerer Building Green et nyt udstillermagasin i samarbejde med nord advertising, der står for salg og produktion. Magasinet er FSC-mærket, CO2-neutral og svanemærket. I magasinet kan I skabe ekstra synlighed med en annonce om jeres virksomhed og produkter. I kan læse mere om tilbuddet her.

Building Supply

Building Supply er et onlinemedie, som dækker hele bygge- og anlægsindustrien i Danmark og Sverige med brancherelevante nyheder. Samtidig er Building Supply et kommercielt branchenetværk, hvor leverandører, underleverandører og indkøbsvirksomheder fra industrien nemt kan komme i kontakt med hinanden.
Samlet set modtager flere end 24.000 nøglepersoner inden for bygge- og anlægsindustrien vores daglige nyhedsbrev.

HVAC Fokus

HVAC Fokus formidler viden og nyheder om bæredygtigt byggeri, indeklima, ventilation, vand, varme og køling samt energiforsyning. Det sker i form af korte, aktuelle nyheder fra HVAC-branchen, men HVAC Fokus er også den digitale platform, hvor vi samler de bedste artikler fra HVAC Magasinet med den nyeste faglige viden.

Politiken

Politikens tematillæg DEN GRØNNE BY udgives i samarbejde med Building Green og Danske Arkitektvirksomheder den 4. oktober 2017. DEN GRØNNE BY giver eksempler på bæredygtige byer, der via strategisk rådgivning og innovativ ingeniørkunst bidrager til løsninger på både nutidens og fremtidens udfordringer indenfor byggeri, energi og infrastruktur.
DEN GRØNNE BY kan også læses på politiken.dk, hvilket giver mulighed for at komme i kontakt med i alt 422.000 erhvervsinteresserede læsere og brugere.

Politiken Byrum

Politiken Byrum er et digitalt nyhedsmedie til alle, der er optaget af dansk byudvikling.
Hver dag udsendes nyhedsbrev med overblik, nyheder, inspiration og debat, så du ved, hvad der rører sig. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi fokuserer på, hvordan vi skaber byer, der er gode at bo i. Vi skriver om byudvikling, planlægning og arkitektur. Om bæredygtighed, økonomi og politik. Og så skriver vi om de mennesker, der driver udviklingen frem, og om de løsninger der virker. Endelig har vi en livlig debat, hvor markante stemmer diskuterer byernes udvikling. Politiken Byrum udgives af selskabet Politiken Nicher A/S.

Byggematerialer.dk

Byggematerialer.dk (en del af Byggefakta A/S) er Danmarks største portal med produkter og materialer til professionelt byggeri. På portalen kan leverandører og producenter i byggebranchen markedsføre deres produkter og løsninger direkte til arkitekter, ingeniører, bygherrer og håndværkere. Byggematerialer.dk gør det nemt og enkelt at finde produkter og materialer sammen med den nødvendige dokumentation.

Alle udstillere på Building Green bliver vist i et online udstillerkatalog, som Byggematerialer.dk udgiver i samarbejde med Building Green. Hertil udgives der i ugerne op til Building Greens afholdelse også særnyhedsbreve, der omhandler Building Greens aktiviteter.

Børsen

Building Green har indgået mediepartnerskab med Dagbladet Børsen om Building Green messen d. 28-29. oktober, hvor der udgives en specialsektion under Børsen Byggeri med tema om grøn omstilling, effektive og bæredygtige byggeløsninger indenfor både projektering, materialevalg, processer, digitalisering og byudvikling. Eventavisen særdistribueres på Building Green eventen samt udkommer til alle Børsens læsere.
I den sammenhæng tilbyder Børsen nogle specielle muligheder for fortælle din casehistorie ift. kunder og samarbejdspartnere, som I kan høre mere om ved direkte kontakt til Thomas Rosendal fra Børsen på 2360 3940 eller læs om mulighederne her.

Vi ser frem til samarbejdet og en spændende Building Green-sektion med Børsen.