Building Green besøgsprofil

Building Green, der første gang så dagens lys i 2011, fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger.
Eventen byder på inspiration og vidensdeling for professionelle i byggebranchen med interesse for grøn innovation, cirkulær økonomi og generel udvikling i byggeriet. Building Green afholdes ikke kun i Danmark, men er ekspanderet til Norge og Tyskland. Udvidelsen skete i takt med, at aktører på den nordiske byggearena har stigende behov for denne platform til at fortsætte innovation og udvikling i branchen.

Øverst ses den generelle fordeling af Building Greens besøgende gennem årene. Overordnet viser surveys, at over 90% af de besøgende er tilfredse og mener, at afholdelsen levede op til deres forventninger!

Er din virksomhed bæredygtig?
Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres.

Udstil sammen med nationale og internationale virksomheder, der med hver deres bud på produkter og løsninger til fremtiden skaber fundamentet for en bæredygtigere fremtid og branche. Udstillingspladser og antal stande differentierer fra hvert event, men niveau og den unikke oplevelse er altid den samme.
Building Green er Nordens event for bæredygtige og energieffektive bygninger og er en unik mulighed for at møde en bred skare af kunder og førende beslutningstagere. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.

Dokumentér bæredygtigheden gennem dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig i bæredygtig forstand fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller gennem certificeringer eller andre standarder har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. Eller vis eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Kontakt os, og modtag skemaet til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten af vore udstillere

Udstillerens indstats er altafgørende for en vellykket afholdelse, derfor arbejder arrangøren, udstillere og partnere sammen om at dele budskabet om Building Green og aktiviteter på afholdelsesdagene. Udover udstillingsdelen giver Building Green de besøgende mulighed for at deltage i konferencer og seminarer, der fordyber sig i relevante og visionære emner. De andre aktiviteter har har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter.

Læs denne guide og få et hurtigt overblik: Building Green Quick Guide