Building Green bliver byggebranchens bæredygtige community

Vi kan ikke afholde Building Green i Forum, som vi plejer, men det er simpelthen for vigtig
til at aflyse, for man kan ikke aflyse bæredygtigt byggeri. Så vi gør noget andet i stedet!

Vi lancerer Building Green Together, og udvider vores platform til at være et community inden for bæredygtigt byggeri, hvor netværk og viden udveksles året rundt for at accelerere bæredygtigt byggeri. Ikke bare to dage om året, men hele året rundt. Building Green Together skaber forbindelse mellem parter i byggebranchen og faciliterer viden, sådan som det passer bedst til dig. Vi arbejder stadig på vores nye community og vil løbende udbygge det.

Med vores nye community behøver du ikke længere komme til Building Green, nu kommer Building Green til dig, og du behøver heller ikke vente på viden mellem vores afholdelser. Du kan for eksempel se en livestreaming af alle talere og debatter i jubilæumsprogrammet, og vi arbejder på et spændende magasin og en dybdegående podcast, så du kan læse og lytte dig til viden om bæredygtigt byggeri. Hold øje med siden her og følg forandringen og mulighederne over de næste få uger.

Vi streamer hele programmet 

Den 28. og 29. oktober skulle vi have været samlet i Forum. I stedet kan du glæde dig til en videnseksplosion, når vi streamer hele Building Greens jubilæumsprogram med 120 talere, der sætter det nære og lokale i fokus. Du kan bl.a. blive inspireret af frontløbere fra de store danske tegnestuer. Programmet tager udgangspunkt i ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!’.
 

Building Green Together vil som byggebranchens bæredygtige community sætte de mest relevante emner på kanten og rykke byggebranchen mod en bæredygtigere fremtid. Det har altid været essensen, men nu har vi muligheden for at genere viden på andre og nye måder. Vores News med blogindlæg og nyhedsbrev udbygger vi og sørger for en lind strøm af viden og inspiration direkte til dig og på tværs i byggebranchen. Følg også på sociale medier hvor du også vil kunne hente inspiration og viden året rundt!

Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!

Der er sket en hel del de sidste 10 år inden for bæredygtigt byggeri og arkitektur, men er der sket nok? Byggeriet står stadig for 40 % af den samlede CO2-udledning, og klimaet lider stadig under den store, globale udledning. Hvordan kan vi gøre det bedre? Hvad skal vi ændre på for at gøre en reel forskel for CO2-udledningen og klimapåvirkningen?

2020 er starten på et nyt årti og Building Greens 10-års jubilæum. Derfor er det tid til at gøre status og det er tid til at accelerere bæredygtigt byggeri!

Få intens viden om bæredygtigt byggeri

For 10. gang samler Building Green byggebranchen for at diskutere bæredygtigt byggeri og arkitektur. Du får sat fokus på temaet ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri’ i vores jubilæumsprogram, der livestreames den 28.-29. oktober 2020. Her får du viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

 Tilmeld dig gratis og vær med i byggebranchens bæredygtige community.

Vi tæller ned…

Til en eksplosion af viden og inspiration! Glæd dig til at streame hele jubilæumsprogrammet d. 28.-29. oktober.

Bæredygtig anvendelse af materialer

Det kan være rigtig svært at vælge de rette materialer til forskellige projekter og delelementer i et projekt. Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige materialer? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? På Building Green får du stillet skarpt på bæredygtig anvendelse af materialer. Du får sat fokus på de forskellige materialer, certificeringer, materialevalg, klimapåvirkning og målbarhed.

Vær med til Building Green og vær med i materialediskussionerne.

Byrum i en tid under og efter COVID-19

Coronapandemien har påvirket hele vores samfund. Men hvilken betydning har corona på bæredygtigt byggeri og arkitektur? Kommer vi til at bygge og designe anderledes i fremtiden? Hvordan skal vi indrette byrum det næste årti og skal mulige pandemier tænkes ind i byudviklingen? Du får sat fokus på byrum og byudvikling, og du får du indsigt i helt nye undersøgelser og rapporter om coronas påvirkning af design af bygninger og byrum i fremtiden.

Tilmeld dig nu og få indsigt i byudvikling i fremtiden.

Hvorfor skal du være en del af Building Green Together?

  • Du får en status på bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du får konkret viden til det fremtidige arbejde med bæredygtigt byggeri året rundt
  • Du får mulighed for første gang i vores historie at se hele programmet digitalt, hvor det passer dig
  • Du bliver inspireret af frontløbere til en anderledes tilgang til bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du bliver klogere på bæredygtige materialer og du får konkret viden til materialevalg med hjem
  • Du får løbende viden om bæredygtige trends i byggeriet
  • Du bliver en del af byggebranchens bæredygtige community, der samler alle parter i byggeriet

Vil du være sikker på at modtage nyheder og blive inviteret til events?

 Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

nyhedsbrev

Oplev en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet

Building Green er også en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet, og du kan opleve en stor udstilling, hvor du kan se det nyeste inden for bæredygtigt byggeri. Over 150 virksomheder er klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til grønne løsninger i byggeriet. Du kan blandt andet opleve certificeringer, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, moduler, isolering, tegl, akustikløsninger, ventilationsvinduer, belysning og meget andet.

Bliv inspireret med bæredygtige produkter til byggeriet.

Accelerer bæredygtigt byggeri sammen med hele byggebranchen

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet erfaringsudveksle og netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Forum i København. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der vil arbejde for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk.

Building Green Together støttes af

Sponsorer & øvrige partnere

United Themes Shortcode Plugin
partners