Veksø tager KLARA med til Building Green

24. oktober 2018
24. oktober 2018 Emmilie Hansen

KLARA er en bænk designet for VEKSØ af den anerkendte svenske stadsarkitekt DINELLJOHANSSON, og KLARA sætter allerede sit præg på flere pladser i det svenske bybillede. Den nye harmoniske serie af bænke og plinte kan nu også købes på det danske marked. Du kan møde VEKSØ på Building Green og nyde et hvil på KLARA bænken på hovedstrøget og i VIP-området.

Fokus på design og bæredygtige valg med VEKSØ
VEKSØ er en førende virksomhed inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklismeprodukter og belysning. I samarbejde med førende nordiske arkitekter har VEKSØ fokus på at forene bæredygtighed og smukt design. Bæredygtighed handler blandt andet om valg af materialer, og VEKSØ arbejder kun med FSC-certificeret træ. F.eks er det med Kebony Clear muligt at sikre meget lave driftsomkostninger, da træet kræver et minimum af vedligehold.

KLARA – En elegant og moderne serie af bænke og plinte fra VEKSØ
KLARA-serien er enkel og ren i designet med sæde og ryg i træ og et simpelt stålstel, med bred forkant som flot kontrast. Alt efter valg af farve og trætype er serien altid klassisk og elegant med de mørke træsorter, som serien leveres i. Der er en selvfølgelighed i den stilrene konstruktion, som understreger Klaras moderne design. Serien har en god siddekomfort, og de afrundede kanter på sidde- og rygflader giver en god brugervenlighed og stærk identitet til produktserien. Det er muligt at vælge serien med Kebony Clear, der sikrer et sundt og langtidsholdbart træmateriale med et minimum af vedligehold. Derudover kan serien bestilles i 100% FSC-certificeret mahogni.

Byrumsmøbler, cyklismeprodukter og belysning
Hos VEKSØ deler vi alle den samme passion: at skabe byrum, hvor mennesker nyder at opholde sig.
Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og har produktion i Danmark, Sverige og Letland. Hovedsædet er beliggende i Taulov ved Fredericia, og virksomheden er repræsenteret i en række europæiske lande og har blandt andet egne salgskontorer i Sverige.

Om Kebony
Kebony er fremstillet af certificeret FSC®-træ, der er trykimprægneret med en biobaseret væske afledt fra produktionen af sukker eller majskolber. Kebony er en meget holdbar, bæredygtig træ-type med samme æstetik og ydelse som det bedste tropiske hårdttræ. Det kræver et minimum af vedligeholdelse og har lave levetidsomkostninger.

Er du interesseret i at høre mere om KLARA så kontakt os:

VEKSØ A/S

Nordensvej 2, 7000 Fredericia
T +45 7921 2200
info@vekso.com

www.vekso.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *