Dagens Byggeri byder velkommen til loungeområdet på Building Green

22. oktober 2018
22. oktober 2018 Emmilie Hansen

Fagmediet Dagens Byggeri deltager igen i år på den grønne byggeevent i Forum. I år har de indrettet sig i netværksområdet, der ligger i modsatte ende af hovedindgangen. Dermed byder Dagens Byggeri velkommen på netværksområdet til de besøgende, der har brug for en velfortjent pause, eller et roligt sted at holde det lille spontane møde med en fra sit netværk, fordybe sig i det skriftlige materiale man har modtaget eller at tjekke sine mails osv.

Dagens Byggeri opfordrer også udstillerne til at kigge forbi og hilse på Dagens Byggeris journalister, og måske få en snak om nogle af de spændende grønne nyheder, som deres virksomhed i år fremviser på Building Green.
Og så er der desuden for de pausetrængende besøgende på netværksområdet mulighed for at deltage i deres konkurrence om en flot B&O højtaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *