21. juni 2018 Emmilie Hansen

Kalder innovatører, virksomheder og alle med særlig interesse inden for genanvendelse og byggeri!

Kom til kick-off eventet den 24. August fra 14.00 – 16.00 i BLOX og hør om den nye, ambitiøse Circular Construction Challenge – Rethink Waste. Det er et event, du ikke vil gå glip af, især hvis du vil indsende en idé eller løsning og gå efter at vinde prisen.

Realdania står bag Circular Construction Challenge, som med initiativet vil sætte skub i det cirkulære byggeri og byggeriet som aktiv medspiller i at reducere samfundets affaldsproblem. Building Green har netop indgået et vigtigt partnerskab med Realdania om Circular Construction Challenge – Rethink Waste. Samarbejdet inkluderer blandt andet, at vinderne med de tre mest innovative ideer i Circular Construction Challenge vil blive offentliggjort på Building Green i København 31. oktober.

Tilmeld dig Kick Off for Circular Construction Challenge her!

Program
Ekstra events: For dem der ønsker hele dagen, skal du vælge mellem de to morgenbegivenheder
Workshop: Circulær Økonomi: Fra visionær ide til håndgribelige resultater (EN)
9.00 – 13.00: Kickstart din egen cirkulær process og afprøv værktøjer fra den nye bog.
Af Lendager Group

eller

Tematisk møde: Genanvendelse og genbrug af byggematerialer – regulering, marked og værdiansættelse
10:00 – 13:00: Lær mere om regler og regulering inden for cirkulær økonomi.
Af VHGB / DAKOFA.

Du kan også komme direkte til

Kick-off event: Deltag i Circular Construction Challenge (EN)
14.00 – 16.00: Kick-off event med oplæg, keynotes og lancering af Challenge Call. Bliv opdateret i det detaljerede program de følgende uger.
Af Realdania & Danish Design Centre.

og blive til

Reception: Netværk, vin og boglancering
16.00 – 18.00: Reception på BLOX terrasse med taler, udstilling og lancering af Lendager Group’s bog – A changemaker’s guide to the future. CIRCULAR ECONOMY: THE TOOL FOR FUTURE-PROOFING BUILDINGS, BUSINESS & PLANET.

Læs mere om Circular Construction Challenge og tilmeld dig kick-off eventet her!

Partnerskabet mellem Realdania & Building Green
Building Green har siden sin begyndelse i 2011 haft en mission om at formidle den nyeste viden om bæredygtighed i byggebranchen og vigtigheden heri. Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen afholdes næste gang i København 31. oktober & 1. november, hvor vinderne for de tre mest innovative ideer i Circular Construction Challenge vil blive annonceret. Herefter fortsætter udviklingen af disse ideer og løsninger i foråret 2019, og tre prototyper vil blive showcases ved et stort event i efteråret 2019 med fokus på at afsætte løsningerne til markedet. Building Green består af en udstilling på næsten 200 udstillere med bæredygtige løsninger. Building Green har til formål at fremme bæredygtighed og energieffektivitet i byggeriet og ved, at der er mange gode projekter, som er værdifulde for fremtidens byggeri og arkitektur. Disse idéer og projekter venter på at blive vist i det rigtige forum og udviklet i den rigtige retning, og netop derfor har Building Green indgået dette vigtige partnerskab med Realdania om Circular Construction Challenge – Rethink Waste.