7. september 2017 Emmilie Hansen

Danmark er på mange måder på forkant med energirigtige og bæredygtige idéer til byggeriet, og dette er naturligvis i fokus på årets Building Green, hvor vi hylder den person, som har gjort en særlig indsats for at fremme bæredygtighed i byggebranchen. ”Det Bæredygtige Element – Personprisen” uddeles af InnoBYG & Building Green og sætter fokus på ildsjæle, der fortjener anerkendelse for inspirerende ideer, som gør en forskel for miljøet.

Anerkend og indstil dit grønne forbillede til ”Det Bæredygtige Element 2017 – Personprisen”!

Prisen uddeles til den person, der på innovativ og nyskabende vis, har haft fokus på arbejdet med bæredygtighed i byggeprocessen. Du kan bidrage til, at vi finder de rette kandidater til prisen ved at indstille din grønne favorit. Kandidaterne skal opfylde kriterierne om at have gjort en bæredygtig forskel samt at være en inspiration samt et eksempel til efterfølgelse for branchen.

Prisen overrækkes på Main Stage på Building Green i Forum, og alle indstillede personer vil blive bedømt af en jury bestående af:

  • Tina Saaby Madsen, Stadsarkitekt, Københavns Kommune
  • Niels Bjørn, Urbanist, Ph.D., URBAN
  • Signe Kongebro, Partner, leder af bæredygtighedsafdelingen, Henning Larsen Architects
  • Harpa Birgisdottir, Seniorforsker, ph.d., SBi
  • Lone Feifer, Strategisk Projektchef, Velux Group
  • Kasper Lynge Jensen, Udviklingschef Bygning og Bygningsdesign, Aarhus School of Engineering

 

Kender du personen, som fortjener anerkendelse for deres bidrag til en grønnere fremtid i byggeriet?
Du kan indstille personen her.

Tænker du derimod på et produkt, der fortjener en plads i rampelyset, kan der indstilles produkter fra vores udstillere til ”Det Bæredygtige Element 2017 – Produktprisen”. Husk, at Produktprisen kun kan vindes af en udstiller på Building Green 2017.
Fristen for indstilling er 6. oktober 2017, kl. 12.00.