Giv naturen en stemme

Build for Biodiversity er Danmarks nye konference om urban biodiversitet, der foregår over to dage. Konferencen byder på højtprofilererede keynotes og debatter.  Det er branchens nye platform, hvor vi sammen kan blive klogere på, hvordan de kan inkludere biodiversitet i deres projekter.

Opmærksomheden omkring den store biodiversitetskrise får stigende global opmærksomhed, og der er behov for at sætte ind mange steder. Naturen kræver plads, og der skal store områder til for at biodiversiteten virkelig trives.

Vores byer kan ikke klare opgaven selv, men det kan være et vigtigt skridt på vejen at skabe mere urban biodiversitet, fordi vi mennesker bliver mere forbundet med naturen ved at være tæt på høj biologisk diversitet og det kan motivere til en større efterspørgsel på biodiversitet og naturområder.

I byggebranchen sker også en massiv stigning i interessen for at gøre noget for biodiversiteten og lade naturen fylde mere i byerne, og der er mange gode grunde til at imødekomme denne interesse. Vilje er et vigtigt første skridt i forhold til at ændre på noget. Build for Biodiversity skal hjælpe branchen skridtet videre til at handle på motivationen for at ændre udviklingen for den urbane biodiversitet.

Vi ses til Build for Biodiversity!

Hvem er vi?

Teamet bag konferencen Build for Biodiversity er det samme team, som står bag Building Green – Danmarks største event indenfor bæredygtigt byggeri og arkitektur og konferencen Build in Wood, der siden 2018 har sat fokus på træbyggeri. Teamet udvikler løbende events og konferencer, der henvender sig til byggebranchen. På buildinggreen.eu kan du se vores portfolio af veletablerede og nye events.
Buiding Green teamet er en del af virksomheden Insight Events, der afholder en bred vifte af erhvervskonferencer- og kurser til forskellige danske sektorer.