The Farmhouse / Studio Precht

Ny konference om biodiversitet i arkitektur og byggeri

Listen af gode grunde til at sætte biodiversiteten i fokus er lang. De fleste steder i verden har naturen det ikke godt, den mangler plads, og Danmark er ingen undtagelse. Vi kan sætte ind mange steder, men på konferencen Build for Biodiversity 3. & 4. juni tager vi udgangspunkt i den urbane biodiversitet.

Tid til handling

Det er tid til at lukke naturen ind ad byportene! Vi kan lukke biodiversitet ind i nybyggeri, anlæg, drift, renovering og omdannelse af det bebyggede miljø. Men hvorfor gør vi det ikke? Nogle af de største udfordringer for mere urban biodiversitet er mangel på viden og visionære eksempler at spejle sig i. Politisk vilje og rammebetingelser sætter heller ikke skub i den helt store omstilling.  Lad os ændre det!

Til Build for Biodiversity mødes branchen for at diskutere, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere biodiversitet i arkitektur og byggeri. Vær med og tag del i vidensdelingen, så vi sammen kan komme ud over de udfordringer, der opstår på vejen mod mere urban biodiversitet. Vær med til at handle og skabe mere urban biodiversitet. Tilmeld dig nu!

To dage med biodiversitet i fokus

På Build for Biodiversity får du stillet skarpt på flere aspekter inden for urban biodiversitet. Du får input fra landskabsarkitekter, boligforeninger, kommuner, politikere og andre fagfolk til, hvordan naturen kan integreres, så byens arealer kan højne kvalitetsnatur. Du bliver klogere på, hvordan naturen kan inddrages uanset om der er tale om nybyggeri, renovering eller etablerede bygninger. Se alle talere og indlæg i programmet

Talere på Build for Biodiversity

talere

Hvad får du ud af at deltage på Build for Biodiversity?

– Du bliver klogere på, hvad biodiversitet er for en størrelse, og hvordan du kan arbejde med biodiversitet i dit daglige arbejde

– Du får inspiration til forskellige og anderledes tilgange til arbejdet med biodiversitet

– Du får viden om, hvorfor biodiversiteten er vigtig for mennesker og vores sociale liv

– Du lærer, hvordan du kan dokumentere og måle biodiversiteten og effekten af arbejdet

– Du bliver inspireret af cases og erfaringer fra branchen

– Du får viden om, hvordan du kan arbejde æstetisk med biodiversiteten i tankerne

– Du bliver klogere på biodiversitetens indvirkning på vores sundhed og klima

– Du får viden om, hvordan du kan integrere biodiversitet og naturbaserede løsninger i klimatilpasningsprojekter

– Du kan netværke med resten af branchen og være med i diskussioner omkring biodiversitet

Tilmeld dig nu og bliv klogere på biodiversitet

Vilkårene for liv og natur skal forbedres i byerne

I forbindelse med udgivelsen af magasinet PLATFORM i december 2020 lavede Building Green en Q&A med biolog Kristine Kjørup Rasmussen, der er fagansvarlig for biodiversitet hos SLA. Kristine taler på konferencen, men allerede her kan du få et indblik i hendes arbejde.

Byggeriet mangler at tænke biodiversitet som en del af bæredygtighed

Rasmus Vincentz er ejer af Habitats, der arbejder med biodiversitet. Få en lille forsmag på biodiversitet inden for bæredygtig byggeri og arkitektur i et interview med Rasmus Vincentz, som er lavet i forbindelse med Building Green i oktober.

Netværk med byggebranchen om biodiversitet

Det faglige program er tilrettelagt af holdet bag Building Green, men i tæt samarbejde med flere aktører i industrien, så det er relevant for målgruppen af arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører, bygherrer, leverandører og andre repræsentanter i branchen. 

Du kan netværke, debattere biodiversitet og erfaringsudveksle med dine kollegaer i branchen.

Æstetik

Områder med høj biodiversitet vækker ikke altid begejstring. Det kan fremstå uordentligt med de briller vi ofte bruger. Hør mere om, hvilke greb der skal til for at ændre dette og hvordan arkitekturen kan skabe forandring.

 

Dokumentation

Hvor vildt skal det være? Naturværdi og samfundsværdi skal harmonere. Hvornår har vi løst opgaven, er det en god ide at måle biodiversiteten i bynaturen og hvordan kan man gøre det?

Klimatilpasning

Klimatilpasning i danske byer består i stigende grad af naturbaserede løsninger. Du får stillet skarpt på specifikke erfaringer og bevæggrunde for de valg, der er blevet truffet med henblik på biodiversitet.

 

Livskvalitet

Høj biologisk mangfoldighed i vores nærområde kan have stor indflydelse på vores livskvalitet. Det understreger behovet for urban biodiversitet. Hør eksperter dele ud af deres viden om koblingen mellem biodiversitet og livskvalitet.

temaer

Videnspartnere & udstillere

partner

Modtag nyheder om biodiversitet

– tilmeld dig nyhedsbrevet!

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

4.495.-

Early Bird indtil 23. april 2021

4.995.-

Forårstilbud indtil 21. maj 2021

5.495.-

Normalpris fra 22. maj 2021

Alle priser er eksklusiv moms.

Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@insightevents.dk

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage på den fysiske event (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Konferencen afholdes i flotte lokale i Charlottehaven på Østerbro i København.
Hjørringgade 12C
2100 København Ø

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Digital Event
Når du tilmelder dig det digitale event, kan du live-streame eventen derhjemmefra eller fra kontoret. Du kan se alle talere, debatter og spor digital i realtid, og du kan stille spørgsmål undervejs. Du får også adgang til alle optagelserne i 3 måneder efter eventen.

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Coronaforholdsregler
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

tilmelding

Har du nogle spørgsmål?

Ditte Rosenquist
Head of Sustainability
dr@buildinggreen.eu
+45 6024 9352

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Michael Bering
Sales Consultant – Registration
michael.bering@insightevents.dk
+45 4195 1404

kontakt