Byrumssikring med Gamma sikkerhedsbænk fra Thors Design

8. april 2020
8. april 2020 Emmilie Hansen

Hos Thors Design håndlaves bæredygtige møbler og indretninger af upcyclet maritimt patineret bolværk, som virsomheden henter op fra de gamle danske færgelejer. De danske designs er unikke, det genanvendte træ er unikt, og dine ønsker og behov er også unikke. Derfor tilpasser Thors Design altid møbler og mål, så de passer til lige netop dit hjem, din virksomhed, din restaurant eller andet.
 

Æstetisk sikkerhed med Gamma plinten

Thors Gamma plint laves af bolværk fra de danske havne og leveres med pudset overflade. Thors Gamma kan bruges både inde og ude og er en solid og robust bænk. Til indendørsbrug kan bænken leveres med små hjul.
 
Teknologisk Institut har beregnet Gamma og godkendt den til at kunne modstå et tryk på 25 ton (se datablad med beregning). Det betyder, at Thors Design kan anbefale Gamma som en permanent, multifunktionel byrumssikring, der også kan anvendes som bænk. Der er både praktiske og æstetiske fordele ved Gamma som sikkerhedsbænk i et byrum. De praktiske fordele er bænkens oplagte funktion som terrorsikring. Teknologisk Instituts beregning beviser bænkens evne til at modstå en høj skubbebelastning.
 
Særligt er det værd at nævne de æstetiske fordele ved at anvende Gamma sikkerhedsbænk som byrumssikring. Gamma er produceret i azobétræ, der har sin oprindelse i Afrika.
 
Sikkerhedsbænken har fra start en mørkebrun farve, men hvis den placeres i et udendørs miljø, vil den med tiden få en lysegrå farve, og i højere grad gå i ét med sine omgivelser. Denne egenskab mener Thors Design er en fordel, da borgere, med den rette placering af bænken, ikke ville være begrænsede i at kunne bevæge sig frit rundt.
 

Se de danske designs til efteråret

Thors Design har i mange år været en fast del af Building Green – både i Aarhus og København. Vi bruger møblerne til at indrette de forskellige venues og skabe rum for netværk såvel som ro. I år skulle Thors Design have fyldt caféen på Building Green Aarhus 2020, men møblerne må desværre vente til at blive brugt i efteråret, men vi måtte desværre aflyse eventen på grund af coronavirus. Thors Design og Building Green glæder sig til at vise de æstetiske møbler frem til efterårets afholdelser i 2020 og i 2021. Se næste Building Green event her.