6. marts 2020 Emmilie Hansen


Som en del af de danske myndigheders forebyggelse af spredningen af coronavirus (COVID-19) har myndighederne den 6. marts anbefalet at udskyde eller aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere i marts måned. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og støtter op om at stoppe spredningen på bedste vis.

Derfor er vi desværre i denne force majeure-situation nødsaget til at aflyse Building Green Aarhus den 25. og 26. marts.

Vores deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed er altid første prioritet for os. Vi er rigtig kede af aflysningen, og vi ved, at rigtig mange har set frem til at deltage og har lagt meget tid og arbejde i eventen.

Building Green Aarhus kommer tilbage i 2021, og vi lægger nu alle deres kræfter i eventen i Hamborg i juni og i München og København i oktober, der afholdes som planlagt.