6. februar 2020 Emmilie Hansen

Byggebranchen er afgørende for den grønne omstilling. Der er brug for at løfte i samlet flok, men også brug for, at alle dem, som går forrest for at gøre vores bygninger mere bæredygtige, bliver set og hørt, så de kan inspirere og samle flere i klimakampen – inden det er for sent!
 
Med kampagnen #GreenConstructionHero sætter Building Green og InnoBYG fokus på bæredygtigheden i byggebranchen – og skyder en fotokonkurrence i gang, hvor du kan være med til at vise hele Danmark, hvordan du aktivt deltager i den grønne omstilling af branchen.
 

Sådan deltager du i fotokonkurrencen

Fra 6. februar 2020 og frem mod Building Green i Aarhus den 25.-26. marts 2020 kan du deltage i fotokonkurrencen ved at bruge hashtagget #GreenConstructionHero på Instagram, Linkedin eller Facebook.

  1. Tag et billede, hvor du viser, hvordan du selv, din ven, din virksomhed, din skoleklasse eller din familie gør en bæredygtig forskel i byggeriet
  2. Upload billedet til enten Facebook, Linkedin eller Instagram
  3. Brug hashtagget #GreenConstructionHero sammen med billedet

 
Vi uddeler præmier til de 3 bedste billeder med #GreenConstructionHero på Building Green i Aarhus, og alle billeder, der har været med i konkurrencen, bliver vist frem i Centralværkstedet den 25.-26. marts.
 
Er du en #GreenConstructionHero?
 
Tilmeld dig Building Green Aarhus gratis.

Læs mere om InnoBYG – byggebranchens innovationsnetværk for bæredygtigt byggeri.