Vis dine bæredygtige produkter frem til foråret

19. november 2019
19. november 2019 Emmilie Hansen

Udstil dine bæredygtige produkter og grønne løsninger for hele byggebranchen til Building Green i Aarhus til marts.
 
Vil du udstille dine grønne produkter og løsninger for et stort publikum fra byggebranchen? Så kan du vise dem frem på Building Green i Aarhus den 25.-26 marts.
 
Til Building Green i Aarhus samler vi byggebranchen til bæredygtig vidensdeling og netværksbygning for hele Danmarks grønne byggemiljø. 70 udstillere kommer til at stå klar med en udstilling af de nyeste bæredygtige løsninger og produkter. Skal du også være med?
 
Building Green afholdes for 4. gang i Aarhus og er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk, hvor arkitekter, bygherrer og bygningskonstruktører får inspiration og går i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Sidste år deltog mere end 2500 i de bæredygtige dage i Centralværkstedet.
 
Mange stande er allerede taget, så du skal ikke vente for længe. Book din stand i dag.