22. oktober 2019 Emmilie Hansen

Endnu et nyt område på Building Green ser dagens lys. Kom med, når BLOXHUB popper op på Building Green i Forum den 30.-31. oktober. 
 
Du kan holde møder, tjekke mails og netværke i en mini-version af BLOXHUB’s Members Lounge, som i anledning af Building Green er åben for alle!
 
Du kan også deltage i debatter om cirkulær økonomi og mødet mellem vand og by, eller du kan komme til Tech Talks om automatiseret design og energiproducerende bygninger. Arrangementerne er skabt i fællesskab med BLOXHUB’s medlemmer, som alle arbejder med bæredygtig byudvikling. I BLOXHUB’s pop-up kan du også se konkrete eksempler på, hvilke produkter og idéer medlemmerne udvikler i fællesskab.
 
For eksempel kan de se projektet Zhelt – en bæredygtig og mobil løsning til sikring af mennesker mod køretøjer og terrorangreb omkring bygninger af enhver størrelse. Zhelt er et eksempel på terrorsikring, som giver borgere merværdi. Du kan opleve et element i dets fysiske form, men også tage VR-brillerne på og opleve elementerne i en virtuel verden.
 
Endelig kan du høre mere om BLOXHUB’s nye program Urban Partnerships, hvor globale byer, virksomheder og organisationer bliver matchet med relevante medlemsvirksomheder for sammen at løse de mange udfordringer, vi har i vores byer.
 

Besøg BLOXHUB’s pop-up på Building Green

BLOXHUB’s pop-up Members Lounge er åben begge dage hele dagen! Du finder den til Building Green tæt på det store caféområde i Forum. Tilmeld dig gratis Building Green og oplev pop-up’en.

Udover at du kan benytte loungen til at arbejde og netværke i, afholder BLOXHUB også debatter og talk, og du kan se programmet herunder.
 

Program for debatter og talks

 
Onsdag 30. oktober

Kl. 10.15 – 12.00: GRAND SOLUTION. Workshop med Innovationsfonden faciliteret af Smith Innovation
 
10.15-11: Oplæg og Q&A
11-12: Network og aflever din ide

Innovationsfonden og Realdania planlægger samlet at investere 40 mio. kr. i et stort forsknings- og udviklingsinitiativ i 2020 for at fremme omstilling til cirkulære økonomi i byggesektoren. Kom og aflever din idé til, hvad pengene skal gå til!

Initiativet realiseres under Innovationsfondens ’Grand Solutions’-program.
 
Kl. 14 – 15:TECH TALK : GENERATIVE DESIGN facilitetet af HD Lab

Bæredygtighed starter med design!

Med digitale design værktøjer og cloud computing har vi fået muligheden for at automatisere en stor del af det arbejde, der laves manuelt i designprocessen. Samtidig kan man bruge algoritmer og digitale modeller til at genere designs – og millioner af dem på få minutter. Det giver os adgang til at afsøge mange flere design-alternativer, optimere og få lynhurtige svar på, hvad konsekvenserne er af forskellige designvalg.

Kom med, når HD Lab viser eksempler på anvendelse af automatiseret design med computational BIM og generative modelling til at skabe mere bæredygtige bygninger.
 
Torsdag 31. oktober
 
Kl. 11.00-11.45: VANDET KOMMER TIL BYEN. IWA 2020. Faciliteret af Danva og Smith Innovation

I 2020 er København vært for ”VM i Vand”.

Konferencen IWA – ”Water for Smart Livable Cities” kommer til byen med hele den globale vandbranche med sig. Det er en oplagt mulighed for at diskutere mødet mellem vand og by, og som optakt til IWA2020 giver vi badebolden op på Building Green og debatterer retningen for en blå og grøn fremtid. Vi sætter scenen for oplæg, der dykker ned i udviklingen af det blå København samt nye strømninger inden for det tekniske og forgivende arbejde med vandet i byerne.
 
Kl. 14-15:  TECH TALK: BUILDINGS AS NET ENERGY PRODUCING ENTITIES

Come and meet two brilliant startups from Urbantech – a program in BLOXHUB where ten global startups have been chosen out of 400 to work with leading Danish companies within sustainable urban development:
 
PurCity is a Danish-based company that focuses on improving human’s quality of life through purifying air and water in cities.

Catenda is a Norway-based company. Bimsync by Catenda saves time, money and the environment. It is the next generation cloud-based collaboration platform where construction information comes alive.