Nyt område: Skalering af genbrugsmaterialer

3. oktober 2019
3. oktober 2019 Emmilie Hansen

Vi har holdt på en stor hemmelighed og løbet ekstra stærkt de sidste par uger… Men nu kan vi endelig løfte sløret for det hele:
 
Vi lancerer området FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED på balkonen!
 
Det er en udstilling og en slags minikonference i den store Building Green-event den 30.-31. oktober. Området skal facilitere værdiskabende dialoger i byggebranchen, så hele bygge- og anlægsbranchen kan skalere udvikling og salg af genbrugsbyggematerialer. Læs meget mere her.
 

Hvorfor er det så svært at skalere genbrugsmaterialer?

Der mangler ikke modeller eller velvilje i branchen, men det kan være en udfordring, når genbrugsmaterialer skal skaleres og benyttes i store byggeprojekter.
 
Derfor går det nye område i dybden med de 4 typiske udfordringer ved skalering af genbrugsbyggematerialer:

• Leveringsudfordringer
• Juridiske udfordringer
• Efterspørgsel & Værdi
• Nyeste forskning og Miljøpåvirkning
 
Området har sit helt eget konferenceprogram med talks, udstillinger og diskussioner over 2 dage. Du kan møde repræsentanter fra hele branchen og gennem dialogfremmende værktøjer får du inspiration til netværk, partnerskaber og rådgivning.
 
Men vi har ikke lavet det hele alene. Området er støttet af Realdania og skabt i samarbejde med Lendager UP og en masse partnere, der leverer viden og genbrugte materialer.

Se hele programmet her.
 

Kom med op på balkonen

For at blive en del af FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED skal du bare finde til Forum (der går metro lige til døren) den 30.-31. oktober og derefter finde trappen op til balkonen.
 
Derudover skal du selvfølgelig sørge for at være tilmeldt Building Green.
Hent din gratis billet her.