Building Green er tilbage i Forum

24. maj 2019
24. maj 2019 Emmilie Hansen

Når vi afholder Building Green i København den 30.-31. oktober, bliver det endnu engang i Forum i centrum af Frederiksberg.

I 2018 var der usikkerhed omkring Forums fremtid, og vi blev nødt til at flytte Building Green til Lokomotivværkstedet, da vi ikke kunne genbooke i Forum til 2019. Nu er det endeligt besluttet, at Forum består med nye lejere, som vi har været i tæt og løbende dialog med det sidste stykke tid. Derfor glæder det os, at vi nu har genbooket Forum til årets Building Green i København den 30.-31. oktober.

Vi har afholdt Building Green i Forum 8 gange nu, og vi er rigtig glade for at være tilbage for 9. gang, og vi er sikre på, det er til stor glæde for både udstillere og besøgende. Forum ligger centralt i København med metro lige til døren og masser af muligheder for offentlig transport, så det er nemt at komme til.


Vil du vide mere om Building Green i København?

Læs mere her.