Building Green Aarhus melder næsten udsolgt på stande

26. februar 2019
26. februar 2019 Emmilie Hansen

Building Green kan stolt præsentere 90% af udstillerne på den første afholdelse i 2019! Flere er gengangere fra tidligere Aarhus-afholdelser, men mange nye virksomheder bydes også velkommen i Building Green-regi.

Se de 60+ grønne udstillere med samme grønne fokus på årets første afholdelse af Building Green i Aarhus 3. & 4. april i Centralværkstedet!

Centralværkstedet og de tilstødende lokaler bliver fyldt til randen med mange løsninger og produkter til den bæredygtige byggebranche.

Se udstillerne på Aarhus afholdelsen
Over 60 udstillere og over 150 produkter fremvises på Building Green Aarhus i Centralværkstedet Aarhus C.
Se den fulde liste her!

Vores online produktkatalog lavet af Byggematerialer.dk giver hver udstiller mulighed for at fremvise udstillede produkter, virksomhedsbeskrivelser og langt større synlighed.

Der er ikke mange pladser tilbage, men du kan endnu nå at udstille dit grønne produkt eller løsning på Building Green Aarhus.  Ring til Sales Manager Michael Bering på +45 4195 1404 eller send en mail på sales@buildinggreen.eu

Ønsker du at booke stand til Building Green København?
Standsalget er i fuld gang til København d. 30. & 31. oktober i Forum. Er du interesseret i høre om mulighederne, kan du læse mere på www.buildinggreen.eu eller kontakte os på sales@buildinggreen.eu

Det er gratis for besøgende at tilmelde sig Building Green Aarhus, tilmeld dig her.

Vi glæder os til at byde alle velkommen!