Ny konference om bæredygtige byggeprocesser

I Danmark er der mange kræfter, der arbejder mod mere bæredygtighed i byggeriet. Løsningerne og materialerne er der, og det er et spørgsmål om at få tingene til at ske. Ofte tales der i branchen om, at rammebetingelser står i vejen for mere bæredygtighed. Men i stedet for at sidde med hænderne i skødet og vente på at rammebetingelserne bliver ændret, hvad kan vi så gøre nu? Hvordan får vi ændret den måde, vi udbyder, projekterer, bygger og samarbejder på? Hvis vi skal have mere bæredygtighed, skal vi se bæredygtigheden som en række af nye muligheder for at tænke processen på en ny måde, inddrage de rigtige kompetencer og få bæredygtigheden med i vores byggeri i langt højere grad end i dag.

Det kan du være med til at sætte fokus på til den nye konference Bæredygtig byggeproces sammen med resten af byggebranchen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kan gribe byggeprocessen anderledes an, og hvordan vi kan bygge bæredygtigt allerede i morgen med nye metoder.

Sæt kryds i kalenderen den 8.-9. juni 2022! Tilmeld dig nu og vær med til at sætte fokus på den bæredygtige byggeproces

2 dage med byggeprocesser i fokus

På konferencen får du sat fokus på bæredygtige byggeprocesser. Gennem oplæg fra eksperter, diskussioner og debatter på tværs af branchen bliver du præsenteret for de mange muligheder i forbindelse med bæredygtig byggeproces, vigtige regelsæt og du får præsenteret eksempler på, hvordan en anderledes tilgang kan skabe muligheder og mere bæredygtighed. 

Mød hele branchen og netværk om bæredygtige byggeprocesser

Vær med til at blive klogere på den bæredygtige byggeproces sammen med resten af branchen. Konferencen er relevant for dig, der arbejder med byggeprocesser, og som for eksempel er entreprenør, ingeniør, offentlig og privat bygherre, developer, arkitekt. Din titel kan også være projektchef, projektleder, udbudsansvarlig, projektmedarbejder, projektudviklingschef, bæredygtighedschef, DGNB-konsulent m.m.

Talere 2021

talere

Bæredygtig Byggeproces får du blandt andet sat fokus på:

 • Sådan bygger vi mere bæredygtigt allerede i dag – fokus på regelsæt og jura
 • Hvordan kan certificeringer påvirke dit udbud og senere resten af processen?
 • Dokumentationskrav og genanvendte materialer
 • Supply Chain og genanvendelse – hvordan kan vi få det til at lykkes?
 • Mere bæredygtighed handler om holdning og værdiskabelse
 • Hvordan kan vi ændre og tilpasse vores forretning, så vi kan få mere bæredygtighed?
 • Hvordan kan vi integrere vores erfaringer i nye projekter og lykkes med at hæve baren hele tiden?

Tilmeld dig nu og bliv klogere på den bæredygtige byggeproces

Hvad får du ud af at deltage?

 • Du bliver klogere på, hvilke regelsæt du skal kende til, og hvad det betyder for dit daglige arbejde
 • Du får inspiration til en anderledes tilgang til den bæredygtige byggeproces for, at vi får mere bæredygtighed i morgen
 • Du lærer, hvordan du kan klare dokumentationen af for eksempel nye eller genanvendte produkter
 • Du hører, hvordan bygherre, rådgiver og entreprenører sammen kan finde løsninger på projekter og udnytte de muligheder, der allerede findes i dag
 • Du bliver klogere på, hvad bæredygtighed betyder for måden, vi indretter vores forretning på
 • Du kan netværke med resten af branchen og være med i diskussioner om bæredygtige byggeprocesser

Konferencen er delt op i 3 temaer:

1. Certificeringer

Hvad betyder certificeringer for processen og mere bæredygtighed? Kan de ”afhjælpe” juridiske uenigheder i den sene del af processen, og hvordan kan de sikre mere bæredygtighed?

2. Forretningsmodeller • økonomi

Behøver bæredygtighed at koste ekstra? Hvad betyder vores forretningsmodel for udbud og entrepriseformer? Hvordan hjælper indgåelsen af tværfaglige samarbejder processen, bæredygtigheden, og hvordan påvirker det aftaler, ansvar, juridiske problemer

3. Cirkularitet • spild • genanvendelse

Hør mere om håndtering af dokumentationskrav, om hvordan udbud (og efterspørgsel) optimeres, og hvordan cirkulær tankegang og genanvendelse passer ind i traditionelle udbuds- og byggeprocesser.

temaer

Sådan bygger vi mere bæredygtigt allerede i dag

“Det mest interessante er at se på, hvad vi kan gøre i dag med de spilleregler, vi allerede har, og hvilke muligheder, det giver. Vi kan ikke bare vente på, at politikerne skal ordne det for os, for så går der for lang tid.” Læs et interview med moderator Betina Kristiansson, advokat og partner hos Molt Wengel Advokatpartnerselskab.

Vi skal lære at arbejde med konkrete målsætninger fra start til slut af byggeprocesser

“Der ligger et meget stort potentiale i at gentænke den måde vi designer bygninger, så materialevalg, konstruktioner og tekniske systemer samtænkes med formen og funktionsbehov i højere grad end det ofte er tilfældet i dag.” Læs et interview med Hanne Tine Ring er bæredygtighedsingeniør hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniører.

Partnere

partner

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

5.495.-

Early Bird indtil 22. april 2022

5.995.-

Forårstilbud indtil 20. maj 2022

6.495.-

Normalpris fra 21. maj 2022

tilmelding

Praktisk information

Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@insightevents.dk

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage på den fysiske event (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Konferencen afholdes på Charlottehaven
Hjørringgade 12C
2100 København Ø

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Coronaforholdsregler
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

Har du nogle spørgsmål?

Helene Henriksen
Project Manager, Head of Commercial
hh@buildinggreen.eu
+45 4195 1424

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Michael Bering
Sales Consultant – Registration
michael.bering@insightevents.dk
+45 4195 1404

kontakt