Udstiller på Building Green Aarhus

Er du udstiller og har et spørgsmål til din stand på Building Green Aarhus? Her kan du finde svar på dine spørgsmål om opbygningsdagen, og hvad du skal være opmærksom på før, under og efter afholdelsen. Teamet sender e-mails med vigtige informationer og deadlines inden afholdelsen, men hvis du har tvivl og spørgsmål inden da, så kontakt os endelig. Building Green forbeholder sig retten til at ændre i manualen.

Din stand

På standen
Standen indeholder jf. standkontrakten:
– Standvægge mod nabostande. Åbne sider varierer alt efter, hvor standen er placeret. Dette oplyses
særskilt til de enkelte udstillere. Standene er med sorte alu-lister i Smedien og Centralværkstedet.
– Lys – 4 spots ved 6 m2-stande og 2 spots ved 4m2-stande, som er fastgjort øverst på
standvæggen
– Elstik er 800W
– WIFI
– Registreringsapp til indsamling af besøgendes kontaktdata

 

Det er ikke lovligt at hænge bannere over sin stand på Building Green Aarhus.

Der kan bygges 3 meter op i højden i Smedien og Centralværkstedet. I Teltet må der bygges 2,2 meter i højden. Der må ikke sættes logoer ind imod nabostande, som kan skabe forvirring for de besøgende.

 

Standene er opbygget af sorte moduler. Modulerne er 1 x 2,5 m i Centralværkstedet og Smedien. I Teltet er standvæggenes højde 2,20 m. Væggene samles med aluminiumsprofiler i bund og top samt en lodret søjle for hver meter. I Smedien er den lodrette søjle sortmalet. I Centralværkstedet er den lodrette søjle i aluminium. Til opklæbning kan benyttes TESA Tape eller power strips. Standvæggene skal efter endt udstilling fremstå som ved start. Ønsker du at sømme eller hæfte på standvæggene eller ekstra udstyr, så kontakt Bigini, Allan Ørslund på allan@bigini.dk eller +45 2077 7930.

 

Opbygnings- og udstillingsmateriale skal holdes inden for standarealet under udstillingen – dette af hensyn til udstillingen som helhed, udstillingens flow, rengøring, flugtveje etc.

 

Rengøring
Det pålægger den enkelte udstiller at holde standen ren på messedagene.

 

Forsikring
Det påhviler den enkelte udstiller at forsikre de effekter, der udstilles på standen, samt dækning af eventuelle skader, som produkter, personer eller udstillingseffekter forvoldt mod tredjemand, f.eks. publikum, mens denne opholder sig på eller ved udstillerens stand.

Praktik i Centralværkstedet

Standvægge
Centralværkstedet og Smedien: Standvægge i fag af 1 m bred og 2,50 m høj
Teltet: højde 2,20 m

OBS: Ø-stande har ingen vægge.

 

Gulvet på udstillingsarealerne
Centralværkstedet: Beton – umalet
Smedien: Trægulv, lakerede planker
Teltarealet: Brosten

Højde fra gulv i Centralværkstedet til balkonkant: 3,23 m
Højde fra gulv i Centralværkstedet til kip: 6,20 m
Højde fra gulv i Smedien til loftsspær: 5,40 m

Opbygningsdagen 14. juni 2022

Indrykningsdagen i Centralværkstedet 08.00 – 22.00

Alt arbejde på standene, skal være færdiggjort 14. juni kl. 22:00. Gangene skal være ryddet for stand-materiel og emballage. Ved indrykning vil flere af dørene ud til gården være åbne.

Vi anbefaler, at ankomst sker fra følgende tidspunkter:

 

Kl. 08.00: stand nr.
11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

 

Kl. 10.00: stand nr.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

 

Kl. 12.00: stand nr.
51, 52, 53, 54, 55

 

Inddelingen af standene tager udgangspunkt i forventet opbygningstid, og derfor anbefaler vi mindre stande at komme hen på eftermiddagen. Vi er opmærksomme på og har forståelse for, at der kan være faktorer, der gør, at man ikke har mulighed for at imødekomme den anbefalede ankomsttid.

 

Bemærk: Der er parkering forbudt i gården foran Centralværkstedet – det er kun tilladt at standse og aflæsse varer. Hele området rundt om Centralværkstedet drives af Q-Park, som flittigt pålægger parkeringsafgifter ved overskridelse af parkeringsbestemmelserne. Building Green og Centralværkstedet fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med standsning og parkering.

 

Levering af varer på indrykningsdagen

Får I tilsendt varer eller udstillingsmateriale med en fragtmand, modtages det tidligst dagen før indrykningsstart mellem kl. 12-18. Der skal stå firmanavn og standens nummer på fragtpapirerne. Fragtmanden skal på forhånd have et tlf.nr. til jer, så I kan kontaktes for at afhente varerne ved indgangen, når fragtmanden er på stedet.

Building Green og Centralværkstedet fralægger sig ansvar ifm. leverede varer, og har desuden ikke mulighed for på vegne af udstilleren at betale fragtmanden for leverance.

 

Tomgods
Det er ikke muligt at opbevare tomgods/emballage under udstillingen. Centralværkstedet har heller ikke mulighed for at opbevare tomgods/emballage på deres arealer.

Afholdelsesdagene 15. & 16. juni 2022

Åbningstider for besøgende på Building Green
15. juni: 09.00 – 16.30
16. juni: 09.00 – 16.30

På disse dage kan udstillere komme fra 07.30 og skal senest stå klar på standen ved åbningstid.

 

Udstillerregistrering
Husk at registrere alt personale, der er på standen på afholdelsesdagene. Ved registrering sendes der en bekræftelse til den oplyste e-mailadresse. I denne e-mail er et link, hvor man kan klikke sig ind på sin adgangsbillet.

 

Husk at medbringe adgangsbilletten på smartphone eller alternativt printet på papir, da den skal registreres ved indgangen.

 

Standpersonale skal synligt bære et udstillerkort udfyldt med firma- og personnavn under hele afholdelsen.
Bemærk: Kun personale, der skal arbejde på standen, kan få et udstillerkort, og at dette ikke må overdrages til anden part.

 

Der kræves ikke udstillerkort til håndværkere, der skal arbejde på standene i forbindelse med opbygning og nedtagning.

 

Forplejning på afholdelsesdagene

Til udstillingsstanden hører 3 forplejningspakker pr. dag. Forplejningen indeholder følgende: Gratis kaffe og kildevand hele dagen, frokost (lunchbag, som man afhenter i køkkenet i Smedien) og kage til eftermiddagskaffen.

Er man mere standpersonale end 3 personer pr. dag, så kan disse tilkøbes for 500 DKK pr. pakke. Frokosten afhentes i Smediens udstillerkøkken i tidrummet 12-14 begge dage.

 

Kontakt de interessede
Som udstiller får man en EventBuizz app til scanning af potentielle kunder. Den virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. Kontaktdata udveksles når udstiller scanner den besøgendes visitkort forbi app’en og underskriver online.
Efter afholdelse vil alle leads kunne sendes via app’en som excel-fil til login-mailen. Her vil man kunne se data, noter og underskrift fra de besøgende.

 

Parkeringsforhold
Bemærk, at der er parkering forbudt i gården foran Centralværkstedet – det er kun tilladt at standse og aflæsse varer. Hele området rundt om Centralværkstedet drives af Q-Park, som flittigt pålægger parkeringsafgifter ved overskridelse af parkeringsbestemmelserne. Building Green og Centralværkstedet fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med standsning og parkering. Det er muligt at parkere i Bruuns Galleri eller parkeringskælderen på Frederiksplads.

 

Transport i øvrigt
Busser og toge holder i umiddelbar nærhed af Centralværkstedet.

Taxa: www.aarhustaxa.dk, tlf. 89 48 48 48.

 

Hotel & Overnatning
Har du brug for overnatning, henviser vi til:
Comwell Aarhus
Værkmestergade 2,
8000 Århus,
tlf.: +45 86728000

 

Vi har lavet en aftale, hvor du kan booke værelser til en særpris på kr. 1.195, – inden d. 12. maj 2022. Dette skal ske på booking@comwell.com eller 86728000 og du skal bruge koden: 7165569.

 

Bemærk venligst: Overnatning foretages af udstiller selv direkte til overnatningsstedet.
Overnatning er ikke en del af standaftalen.

 

Garderobe
Det er gratis at benytte den bemandede garderoben på balkonen i Centralværkstedet.

Markedsføring af din stand

Medier på årets Building Green Aarhus
Building Green markedsføres ugentligt via vores nyhedsbreve til branchen og også gennem samarbejdspartnernes store netværk. Herudover deltager vi i landsdækkende fagmedier – Politiken, Byrum Monitor, Arkitekten, Jyllandsposten, Building Supply, Wood Supply, Energy Supply, og Licitationen.

Vores mediepartnere tilbyder Building Greens udstillere at deltage på deres platforme, og i det format, som den enkelte mediepartner er stærkest i at nå ud til målgruppen på. De bringer fokus på bæredygtigt byggeri med nyheder, interviews, temaudgivelser, og analyser mv., og er væsentlige medspillere, når det kommer til at nå ud i alle hjørner i branchen, og i sidste ende trække besøgende til afholdelsen.

Vores fagmedier tilbyder Building Greens udstillere at deltage på deres platforme. Det er vigtigt for os at Building Greens udstillere ikke føler sig ”overrendt” af annonceringstilbud, og vi opfordrer derfor vores fagmedier til at spare på henvendelserne. Hertil kommer, at vi fra arrangørside også gerne vil holde udstillere informeret om, hvem Building Green har samarbejde med/aktivitet hos. Deltagelse i annoncering på fagmediernes platforme skulle gerne give den fordel, at man er sat i den korrekte kontekst ift Building Green.

Bemærk venligst: Vi har førhen oplevet, at medier har valgt at lave Building Green-tema i deres aviser/tematillæg/online-aktiviteter mv., selvom de ikke har nogen form for samarbejde eller aktivitet med os. Oplever du som udstiller at modtage henvendelser fra medier, der oplyser at de er i samarbejde med Building Green, men ikke står listet på vores website, da vil vi meget gerne høre fra dig.

Building Green-materiale
Det har stor betydning, at du som udstiller skaber opmærksomhed i dit netværk om din aktivitet på Building Green.
Vi har samlet bannermateriale og logoer her, som vi  håber du kan bruge, når I skal kommunikere med jeres netværk på jeres SoMe-kanaler, nyhedsbreve og website mv.: Content til markedsføring

Online Udstillerkatalog
De interesserede og besøgende kan i online udstillerkataloget nemt orientere sig om jeres virksomhed, jeres produkter, services og bæredygtige certificeringer m.v.
Online udstillerkataloget er lanceret i samarbejde med Byggematerialer.dk, som kontakter dig som udstiller og sørger for at få alle opdaterede oplysninger med i online kataloget. Husk at udfylde og returnere det materialer, som du modtager fra Byggematerialer.dk til onlinekataloget. På denne måde er der langt større mulighed for, at dit produkt markedsføres til fulde. Din online profilering i udstillerkataloget er allerede synlig fra 1½ måned før afholdelsen.

 

Tilkøb ekstra markedsføring på Building Green Together og vores kanaler

Du har mange forskellige muligheder for at købe eksponering gennem Building Green Together. Du kan for eksempel få et banner eller en nyhed på forsiden, du kan også få eksponering gennem Building Greens sociale kanaler og nyhedsbrev.

Læs om alle dine muligheder i eksponeringsguiden her. Du kan også kontakte Sales Consultant Alexander Meyer Kakum på +45 2249 5072 eller sales@buildinggreen.eu for at høre mere om dine muligheder.

 

Skal du have tryksager eller andet messemateriale med på Building Green Aarhus?
For at kunne tilbyde vores udstillere at gå hele vejen, og også i deres trykte materiale vise at de tænker og handler bæredygtigt, har Building Green lavet et samarbejde med Verdens grønneste trykkeri, KLS PurePrint, som til vores udstillere tilbyder 100 % bæredygtige tryksager til samme pris og i samme kvalitet som almindelige tryksager. Trykkeriet, som ligger i Danmark, er et af kun tre trykkerier i verden, som kan tilbyde tryksager med verdens skrappeste miljønorm, Cradle to Cradle.

Har du lyst til at vide mere, høre en pris eller er klar med en brochure eller et katalog der skal trykkes, så kontakt: Bent Hübertz, 24 45 05 35, beh@kls.dk.

Udrykning 16. juni kl. 16.30

Udrykning

16. juni 16.30 – 22.00

OBS: Nedbrydning af stande må tidligst påbegyndes efter udstillingens afslutning dag 2 kl. 16.30. Udstillere, der påbegynder nedbrydning inden dette klokkeslæt, bliver pålagt et gebyr på kr. 5.000,- inkl. moms

Kontakt Centralværkstedet

Ønskes information om ekstraleverance eller svar på tekniske spørgsmål henvises til Centralværkstedets kontaktperson Anne Katrine Grove, akg@centralvaerkstedet.dk, +45 2178 4878 eller Teknisk kontaktperson Allan Ørslund fra Bigini allan@bigini.dk,+45 2077 7930.

 

Ved yderligere spørgsmål eller afklaring af ovenstående punkter, så kontakt Building Green-teamet her.

De besøgendes data

Jf. persondataforordningen har Building Green nu følgende retningslinjer for deltagernes registrering til eventen:
Når man tilmelder sig Building Green, accepterer man, at Building Green registrerer og gemmer de indtastede kontaktoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. I indgangen til Building Green får man udleveret et navneskilt med en chip, der indeholder de indtastede kontaktinformationer man har afgivet ved tilmeldingen til Building Green.

 

Dette giver den tilmeldte mulighed for at dele sine kontaktoplysninger med udstillerne ved at scanne navneskiltet på de enkelte stande. Når man lader sit adgangskort scanne, giver man herved samtykke til, at udstilleren efter afholdelsen af Building Green kan tage kontakt pr. e-mail med markedsføring og information om sine produkter.

 

Samtykket kan altid tilbagekaldes, og ønsker man ikke at modtage markedsføring fra udstilleren, skal man blot undlade at scanne navneskiltet på standene, eller efterfølgende kontakte den pågældende udstiller direkte.

 

Registrer al standpersonale inden afholdelse for adgang til eventen samt indsamling af leads.

Udstillerreglement

1. Udstillerne er forpligtet til at bruge Centralværkstedet, herunder egen stand, i overensstemmelse med arrangementets formål. Building Green og Centralværkstedet er berettiget til at afvise eller bortvise en udstiller, såfremt denne ikke overholder ovennævnte.

2.Skiltning og annoncering, såvel inde som uden på, må kun finde sted efter arrangørens godkendelse. Dette gælder ikke reklame for eget firma på standen og inden for den angivne max-højde, som beskrevet i afsnittet Retningslinjer vedr. standhøjde og bannerophæng mv.

3. Udstillerne må ikke opstille eller anvende andet højttaleranlæg uden Building Greens godkendelse. Det påhviler den enkelte udstiller at søge de fornødne tilladelser til at spille beskyttet musik.

4. Forevisning af film: det påhviler udstilleren selv at indhente eventuelle myndighedstilladelser af filmforeviseren.

5. Udstillerne er pligtige til at overholde alle myndighedsforskrifter, herunder brandvæsenets og politiets.

6. Udstillerne er pligtige til at overholde Arbejdstilsynets regler, som der kan læses mere om i Arbejdstilsynets bekendtgørelser og regelsæt. Se www.arbejdstilsynet.dk

7. Nødudgangene skal holdes passable i den bredde og i det antal, som brandvæsenet i hvert enkelt tilfælde foreskriver, ligesom områdets døre, vinduer og porte ikke må blokeres.

8. Udstillingsarealets gulv må ikke belastes stærkere end konstruktionen tillader. Eventuelle skader i forbindelse med en sådan transport betales af udstilleren.

9. Det er ikke tilladt at påsætte søm, skruer og lignende i gulve, vægge, lofter, søjler, trapper m.v. – dette gælder også opbyggede standvægge uden særlig tilladelse fra Bigini.dk. Enhver skade, der påføres afholdelsesstedet, repareres for udstillerens regning.

10. Building Green og Centralværkstedet fralægger sig ethvert ansvar for bortkomst eller beskadigelse, herunder brand- og vandskade og beskadigelse af materiel, dekorationer, udstillede genstande og lignende – uanset hvem dette måtte tilhøre. Al person- og tingsskade, der måtte overgå udstillerne eller besøgende er Centralværkstedet uvedkommende. Disse bestemmelser gælder dog ikke, hvis skaden kan tilregnes Centralværkstedets ledelse eller personale som forsætlig eller groft uagtsomt.

11. Reklamationer på leverancer, der bliver leveret gennem Centralværkstedet skal afgives skriftligt, inden udstillingen lukker.

12. For at begrænse risikoen for tyveri, anbefaler vi, at løse og værdifulde genstande nedpakkes og fjernes fra standen, når denne er ubemandet, samt når udstillingen lukker. Vi gør opmærksom på, at Building Green og Centralværkstedet ikke påtager sig noget ansvar for udstillernes ejendom. Centralværkstedet har ikke mulighed for at opbevare pengebeholdning.