Få gratis viden om fremtidens arkitektur og byggeri – tilmeld dig i dag!

Hyppigt stillede spørgsmål

Kan jeg møde op fysisk til Building Green Aarhus?

Nej. Building Green Aarhus er i år 100% en online event, der streames direkte hjem til dig. Derfor skal du ikke møde op i Centralværkstedet. Hele programmet streames, som du kan hoppe imellem lige når det passer dig. Det betyder, at alle de fede produkter og materialer i udstillingen ikke kan mærkes, men du kan læse nyheder fra vores leverandører her.

Hvordan streamer jeg?

For at se streamingen skal du være tilmeldt til online eventen. Det kan du gøre her. Hvis du har gjort det få dage inden afholdelsen, så vil du modtage en mail med informationer og link til livestreamingen (TJEK SPAMFILTERET). Det betyder, at det tilsendte link ikke er aktivt endnu. Er du derimod ikke tilmeldt før streamingen går i gang onsdag d. 21. april kl. 9.00, så skal du blot tilmelde dig og du bliver sendt direkte til streamingen. Du vil også modtage linket i en bekræftelsesmail (TJEK SPAMFILTERET).

Hvor finder jeg linket til streamingen?

Hvis du er tilmeldt inden d. 21. apri, så kan du finde linket i din mail. Tilmelder du dig imens vi streamer, så vil du blive sendt direkte til streamingen samt modtage et link i din bekræftelsesmail. Så du kan du altid finde linket til streamingen i din mail, du har tilmeldt dig med. Kan du ikke finde linket? Så skriv til os.

Hvorfor virker streamingen ikke?

Opstår der tekniske problemer i vores produktion vil du få en melding. Har du problemer med streamingen udover dette, så er det vigtigt at tjekke din internetforbindelse til din enhed. Måske du har ekstra sikkerhed eller Firewall, der gør, at du ikke kan tilgå linket – dette kan vi ikke hjælpe med. Vores team sidder og ser med begge dage, så eventuelle problemer bliver løst – måske endda før du opdager dem.

Hvis du trykker på linket inden online eventen begynder begge dage, så vil du se en pauseskærm. Streamingen begynder først, når ordstyrerne byder velkommen til scenerne omkring kl. 9.00.

Kan jeg se det streamede program efterfølgende?

Efter den 21. & 22. april vil det ikke være muligt at streame programmet on demand. Til gengæld deler vi tonvis af viden og inspiration i vores nye bæredygtige community for byggebranchen Building Green Together. Her kan du både finde artikler, talks, podcast og udgivelser, som vi producerer løbende.