Innovation Village

Building Green har til formål at fremme bæredygtighed og energieffektivitet i byggeriet. Vi henvender os til alle i byggebranchen, der har interesse i eller arbejder med bæredygtigt byggeri.

Det er vores opgave at fremvise og eksponere løsninger, produkter og viden, der findes i den del af byggebranchen, der systematisk arbejder med bæredygtigt byggeri. Find Innovation Village på balkonen.

Building Green består af et program med flere scener, der belyser alle aspekter inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri. Over dagene vil mere end 80 talere fra den danske og internationale byggearena præsentere deres syn på og viden om bæredygtigt byggeri.
Building Green afholdtes første gang i 2011 og i år er det 8. gang vi afholder eventen, og har senest haft over 8000 besøgende på København afholdelsen og over 2400 besøgende til første Aarhus afholdelse i 2017.

Building Green søger de gode ideér fra innovatører, startups, iværksættere m.m. 
Building Green er ikke alene tiltænkt de etablerede virksomheder, brancheorganisationer og meningsdannere – og  retter derfor igen fokus på græsrødder, start-ups og studerende, der har en god løsning eller produkt til byggeriet, som kan skabe større værdi i det bebyggede miljø.
Vi ved at der er mange gode ideer i byggeriet, som er værdifulde, og som venter på at blive vist i det rigtige forum for at blive konkretiseret.

Succes på Building Green København:
Building Green Market Place eller Innovation Village som det hedder i dag, blev præsenteret første gang på Building Green København 2017. Der var 10+ markedspladsudstillere på balkonen i Forum, og der var fyldt med besøgende på området begge dage.

Ønsker du en stand i Innovation Village, så skriv en mail til Krestina Sørensen på sales@buildinggreen.eu eller ring på +45 2284 8409