Build Biobased

– løsninger med biobaserede materialer

Vi står i en akut klima- og naturkrise, og byggeriet og brugen af byggematerialer har en stor del af ansvaret. Derfor er det vigtigt, vi ser nærmere på, hvordan vi fremover kan gøre brug af løsninger og materialer, der ikke skader planeten, klimaet, naturen og menneskeheden unødigt.

En del af løsningen er at bruge flere biobaserede byggematerialer, der er fornybare, CO2-neutrale og kommer fra naturlige ressourcer. Materialer som for eksempel halm, hamp, ålegræs, tang mv. kan være med til at sænke klimaaftrykket på byggematerialer, men det kræver at byggebranchen ser det store potentiale og oplever materialerne på første hånd.

På Building Green Aarhus den 3. og 4. maj kan du besøge en specialudstilling, der udelukkende fokuserer på biobaserede materialer og løsninger til byggeriet. På Build Biobased kan du se se, mærke og dufte til materialerne, gå i dialog med de spændende leverandører og høre om potentialet for de biobaserede løsninger.

Vi er stadig ved at udvælge leverandørerne til udstillingen, men vi offentliggør dem snarest herunder, så du kan tage forskud på inspirationen og læse mere om de spændende løsninger.

Du finder Build Biobased-udstillingen på balkonen i Aarhus Congress Center. Der er gratis adgang.

Udstillingen er støttet af Boligfonden Kuben.