DK | EN

2019: 2511 besøgende

På tredje afholdelse af Building Green Aarhus besøgte 2511 Centralværkstedet 3. & 4. april. Dette læner sig meget op ad afholdelsen i 2018. Grunden til det er, at Building Green prøver at regulere og finde de helt rigtige besøgende. Building Green er en event for de professionelle i byggebranchen, så de helt rigtige fagpersoner kan vidensdele og netværke for en bæredygtigere branche.

Overordnet viser surveys, at over 94% af de besøgende er tilfredse og mener, at afholdelsen levede op til deres forventninger! I 2018 besøgte 2447 arkitekter, ingeniører, bygherre m.fl. eventet i Centralværkstedet, og i år var 2511 besøgende forbi Building Green Aarhus.

Building Green, der første gang så dagens lys i 2011, fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger.
Eventen byder på inspiration og vidensdeling for professionelle i byggebranchen med interesse for grøn innovation, cirkulær økonomi og generel udvikling i byggeriet. Building Green afholdes ikke kun i Danmark, men er ekspanderet til Tyskland. Udvidelsen skete i takt med, at aktører på den skandinaviske byggearena har stigende behov for denne platform til at fortsætte innovation og udvikling i branchen.

Er din virksomhed bæredygtig?
Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres.

Læs denne guide og få et hurtigt overblik: Building Green Quick Guide