21. februar 2019 Emmilie Hansen

Innovation Village er en ny mulighed for at opdage de nye grønne produkter på markedet.

Det er vores opgave at fremvise og eksponere løsninger, produkter og viden, der findes i den del af byggebranchen, der systematisk arbejder med bæredygtigt byggeri. Hermed er det vores opgave at vise hele paletten, både de nye på markedet og de store aktører. Derfor kom idéen til Innovation Village, så alle får en chance for at byde ind med deres grønne løsninger til byggeriet.

Building Green er ikke alene tiltænkt de etablerede virksomheder, brancheorganisationer og meningsdannere – og retter derfor igen fokus på græsrødder, start-ups og studerende, der har en god løsning eller produkt til byggeriet, som kan skabe større værdi i det bebyggede miljø.
Vi ved, at der er mange gode ideer i byggeriet, som er værdifulde, og som venter på at blive vist i det rigtige forum for at blive konkretiseret.

På Innovation Village kan du møde følgende udstillere:

  • SundForluft
  • Airplant
  • Rexcon System
  • KSK Group
  • Flower
  • ILuft
  • Zostera

 

Tilmeld dig Building Green Aarhus gratis her: Tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *